Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerlikte resim bilgisi

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
ben grafikerlik kursuna gidiyorum ve kafama bir soru takıldı benim resim yapma yeteneğim o kadar iyi eğil, hatta hiç iyi değil.Ama grafikerlik yapmayı istiyorum sizce ne yapmalıyım kendime dert etmelimiyim yoksa dert etmemelimiyim. yorumlarınıziı bekliyorum.

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resim yapmaktan veya yapabilmekten önce,
Programlara kullanım açısından yatkınlığını test et ve de yaratıcılığını dene
iyi espri üretmekten tut, bozuk birşeyi tamir etmek için üretebileceğin yeni veya alışılmadık fikirlerin olup olmadığını kontrol et.
Bunları grafik programlarına hakimiyetin ile birleştirip, tasarımcı grafiker olmak üzere birkaç yıllık sabır ve çalışmanı ekle..
Sonucu göreceksin..

serveribrahim99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha meslege atilmamisken web tasarimina yonelmeni tavsiye ederim... bizim isler iyice ayaga dustu....elini sallasan bir grafikere carparsin....

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar, ben bir araba alacağım arkadaşlar Subaru impreza acaba bu arabayı aldığımda rally yarışlarında birinci olurmuyum. Direksiyonumda çok iyi değil hatta çok kötü.

Burada ne anlatılmak isteniyor ?

Bakın grafik programları araçtır, herkes sahip olabilir. Önemli olan bu araçları nasıl kullanabileceğinizi bilmek. Yeteneğinizi de katarak başarılara imza atmaktir.
Öncelikle ne yapacağınıza karar verin. Kararınız eğer o işe başlamak ise başarı için terlemek gerektiğini unutmayınız.

Sevgilerimle...

Arslan211

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, ben bir araba alacağım arkadaşlar Subaru impreza acaba bu arabayı aldığımda rally yarışlarında birinci olurmuyum. Direksiyonumda çok iyi değil hatta çok kötü.

Burada ne anlatılmak isteniyor ?

Bakın grafik programları araçtır, herkes sahip olabilir. Önemli olan bu araçları nasıl kullanabileceğinizi bilmek. Yeteneğinizi de katarak başarılara imza atmaktir.
Öncelikle ne yapacağınıza karar verin. Kararınız eğer o işe başlamak ise başarı için terlemek gerektiğini unutmayınız.

Sevgilerimle...

wala daha iyi anlatılamazdı tebrikler

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
meslek seçimi kriterleri, hoşunuza gidenden, olmak istediğinizden başlarda pek sonuşlanmaz. onun yerine yeteneklewriniz neye elveriyorsa ona göre bir şeyler yapmaya çalışın.

eğer resim yeteneğiniz yoksa, hayal edemiyorsunuz demektir. bu mesleğe başlamamak içiçn en büyük neden.

eğer hayal kuvvetiniz yoksa, sadece programların izin verdiği kadarıyla bir şeyler yapmaya kalkarsınız. kısa zamanda da tıkanırsınız. ve kısa zamanda da ya işten atılır. yada 3. sınıf grafiker olarak (pardon grafik işçisi) hayatınıza devam edersiniz.

meslek olarak bu mesleği seçmeyin. hobi olarak tamam da..

yeteneklerinizin olduğu bir alan mutlaka vardır..

kendiniz keşfedin