Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

graphtec ce3000 kesici ploter neden çalışmıyor

xman22

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar çalıştığım yerde windows98 kurulu bilgisayarımda casmate grafik programıyla çalışıyorum ve kesimlerimide graphtec ce3000 ploterler yapıyorum ancak bilgisayarıma xp kurduğumda yada xp kurulu bir bilgisayara ploteri bağladığımda aynı casmate programı olduğu halde kesici graphtec ce3000 ploter çalışmıyor bu ploterin elimde kurulum cd side var ancak birtürlü xp de çalıştıramadım bilgisi olan varsa bu konuda bana yardımcı olusanız sevinirim saygılarımla

Benzer konular

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
xp kurlumu yaptım diyorsun. cd den bu proğramı ce3000 kurlumunu yaptıktan sonra denetim masasından da yazcı ve faks sekmesinden yazıcı ekle yaparak senkranizasyon yaptınmı bilgisayaınla makine arasında?

xman22

🌱Yeni Üye🌱
ce3000 in cd den kurulumunu yaptıktan sonra yazıcı ve fakslardan kesicinin ayarlarınıda yaptım ama hala çalışmıyor alıştığım yerin bilgisayar teknikeriyle birlikte sıksık uğraşıyoruz ama bi türlü xpde çalıştıramadık
aca corel draw programını kursam bu kesici corel le calışırmı birlikte çalıştığımız arkadaş corel kullanıyor ve onun ploteri summe d60

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
ce3000 in cd den kurulumunu yaptıktan sonra yazıcı ve fakslardan kesicinin ayarlarınıda yaptım ama hala çalışmıyor alıştığım yerin bilgisayar teknikeriyle birlikte sıksık uğraşıyoruz ama bi türlü xpde çalıştıramadık
aca corel draw programını kursam bu kesici corel le calışırmı birlikte çalıştığımız arkadaş corel kullanıyor ve onun ploteri summe d60

zaten kesici ploter kullananlar genelde corelden direk gönderiyor.şimdiya kadar beklemen hata kurup kullanman gerekiyordu. kolay gelsin.

xman22

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim ama benim asıl istediğim buce3000 ploter nasılkuruluyor ayarlarında bi özellik varmı corelle kestiremiyoruz

zafergunes_86

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de graphtech 3000 plotter kullanıcısıyım. İstediğim zaman bilgisayara format atıyorum ve tekrar casmate kurup kesimimi yapıyorum. İstersen ekle yardımcı olmaya çalışırım. noktabilgisayar2009@hotmail.com

Kolay gelsin..