Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GTO’dan Grafiker Eğitimleri (!)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Gaziantep Ticaret Odası kentteki işsizlik sorununa ‘grafiker’ yetiştirerek çözüm bulacak…

‘İŞKUR´a kayıtlı işsizlerin istihdama kazandırılması amacıyla‘ ifadesi kullanılan açıklamada adeta ‘işsizsen gel seni grafik tasarımcı yapalım’ deniliyor…

Sektör içerisinde çözüm bekleyen bir çok soruna son dönemlerde bir de grafik tasarımın işsizliğe çare olarak görülebilecek bir alan olarak görülmesi eklendi.

Gaziantep Ticaret Odası’ndan İnsan Üstü Eğitim Kalitesi (!)
Son dönemde işsizliği azaltma çabaları ışığında el atılmayan alanlar oldukça daralıyor. GTO’nun işsizliğe çözüm olarak başlatacağı ‘Grafiker Kursu’nun amacı şöyle açıklanmış;
‘Matbaa ve ajans sektörünün ihtiyaç duyduğu “Grafiker” kursu da başladı. Grafiker kursuna 20 kursiyer katılıyor ve kurs üç ay sürecek. Kurs sonunda başarılı olanlara Gaziantep Ticaret Odası, Milli Eğitim, İŞ-KUR ve GTO MEKSA Eğitim Merkezi tarafından belge verilecek”

Yani GTO’nun kursuna katılan katılımcılar 3 ay gibi kısa bir sürede iş sahibi olabilecek kadar sektörü ve mesleği öğrenebilecekler.(!)

Bu derece insan üstü bir eğitim verilecek.(!)

Ve bu üstün başarılarından dolayı da katılımcılara Gaziantep Ticaret Odası, Milli Eğitim, İŞ-KUR ve GTO MEKSA Eğitim Merkezi tarafından belge verilecek…

Alıntıdır.

Karınlar ağrıyacağa benziyor..