Gül Taksi Birliği Kartvizit Çalışması
sezarx 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Mar 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.forumpay.org 28 Eyl 2013 #2 Gayet güzel bir tasarım olmuş fakat taksiye ısınamadım gül ve taksi birleşimindende bir Logo olabilirdi tabi logoyu siz mi Yaptınız bilmiyorum. LG-P760 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gayet güzel bir tasarım olmuş fakat taksiye ısınamadım gül ve taksi birleşimindende bir Logo olabilirdi tabi logoyu siz mi Yaptınız bilmiyorum. LG-P760 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
S sinang 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Mar 2012 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 29 Eyl 2013 #3 sezarx arkadaşın da dediği gibi tasarım olarak güzel fakat taksi stock illustrasyonlardan direkt alınıp yapıştrılmış gibi, elinize sağlık.
sezarx arkadaşın da dediği gibi tasarım olarak güzel fakat taksi stock illustrasyonlardan direkt alınıp yapıştrılmış gibi, elinize sağlık.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 29 Eyl 2013 #4 sezarx' Alıntı: Gayet güzel bir tasarım olmuş fakat taksiye ısınamadım gül ve taksi birleşimindende bir Logo olabilirdi tabi logoyu siz mi Yaptınız bilmiyorum. LG-P760 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Logo kısmında çok durmadım sinang arkadaşın söylediği gibi boş durmaması için aldığım bir icondu onu yerleştirdim. Eleştirin için teşekkürler.. sinang' Alıntı: sezarx arkadaşın da dediği gibi tasarım olarak güzel fakat taksi stock illustrasyonlardan direkt alınıp yapıştrılmış gibi, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Eleştiri için teşekkür ederim
sezarx' Alıntı: Gayet güzel bir tasarım olmuş fakat taksiye ısınamadım gül ve taksi birleşimindende bir Logo olabilirdi tabi logoyu siz mi Yaptınız bilmiyorum. LG-P760 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Logo kısmında çok durmadım sinang arkadaşın söylediği gibi boş durmaması için aldığım bir icondu onu yerleştirdim. Eleştirin için teşekkürler.. sinang' Alıntı: sezarx arkadaşın da dediği gibi tasarım olarak güzel fakat taksi stock illustrasyonlardan direkt alınıp yapıştrılmış gibi, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Eleştiri için teşekkür ederim
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 3 Eki 2013 #5 Eline sağlık Hasan beğendim.. Bi logo çizittirselermiş sana güzel olurmuş
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 7 Eki 2013 #6 Value' Alıntı: Eline sağlık Hasan beğendim.. Bi logo çizittirselermiş sana güzel olurmuş Genişletmek için tıkla ... Bi dua ederlerdi sevap pointim artardı ama işte çizittirmediler Teşekkür ettim güzel yorum için
Value' Alıntı: Eline sağlık Hasan beğendim.. Bi logo çizittirselermiş sana güzel olurmuş Genişletmek için tıkla ... Bi dua ederlerdi sevap pointim artardı ama işte çizittirmediler Teşekkür ettim güzel yorum için
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 10 Eki 2013 #7 Siyah uygulama göze daha dolgun ve tok geliyor. Oldukça başarılı. Taksi alternatif uygulanabilirdi ama yinede emeğinize sağlık
Siyah uygulama göze daha dolgun ve tok geliyor. Oldukça başarılı. Taksi alternatif uygulanabilirdi ama yinede emeğinize sağlık
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 11 Eki 2013 #8 irm.art' Alıntı: Siyah uygulama göze daha dolgun ve tok geliyor. Oldukça başarılı. Taksi alternatif uygulanabilirdi ama yinede emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler eleştirin için
irm.art' Alıntı: Siyah uygulama göze daha dolgun ve tok geliyor. Oldukça başarılı. Taksi alternatif uygulanabilirdi ama yinede emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler eleştirin için
novem ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 189 Tepkime puanı 3 1 Ara 2013 #9 Çok başarılı elinize sağlık.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 7 Ara 2013 #10 novem' Alıntı: Çok başarılı elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
A Ataozkan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Eyl 2013 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 28 Şub 2014 #11 Biraz daha samimi bir taksi istiyoruz
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 17 Mar 2014 #12 Ataozkan' Alıntı: Biraz daha samimi bir taksi istiyoruz Genişletmek için tıkla ... Samimi bir logo istenildiği zaman neden olmasın yapılabilir Teşekkürler eleştiri için.
Ataozkan' Alıntı: Biraz daha samimi bir taksi istiyoruz Genişletmek için tıkla ... Samimi bir logo istenildiği zaman neden olmasın yapılabilir Teşekkürler eleştiri için.