Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlerdir bu deseni arıyorum :(

monephelia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar photoshopta 35*65 cm bir çalışma sayfasında kullanmak için bu veya buna benzer desenleri nasıl bulabılırım ? Pattern çok küçük kalıyor,textureler ise baskıda kötü sonuc verıyor.Bu kişi nasıl yapmıs bunu baskısında da aynı bu şekilde çıkmış? Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum bulamadım bir türlü Günlerdir bu deseni arıyorum :( Yardım ederseniz sevinirim kaç konu açtım cevabı bulamadım aradığım desen bu veya buna benzer bırsey ama 35*65 cm çalışma sayfasında baskıda sorun cıkarmaması lazım :(

cqmet.jpg

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Googlede pattern diye arat grafisayar diye site var ora falan bak sonra bulunca patterni ps ye sürükle o yüklenir.Sonra mesela 35x65cm rgb 96 dpi olarak sayfanı aç katmana sağtıkla katman özelliklerinden patterni ver sorun olmaz sonra İmage/mode/CMYK yap PDF olarak kaydet büyük ihtimalle çıkmaz bir sorun.

Benimelimde var 2tane ama vektörel

https://hotfile.com/dl/156680004/757a5b8/Gold_floral_back.rar.html

Goooglede vektörel pattern diye aratırsa bulursun.

monephelia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Googlede pattern diye arat grafisayar diye site var ora falan bak sonra bulunca patterni ps ye sürükle o yüklenir.Sonra mesela 35x65cm rgb 96 dpi olarak sayfanı aç katmana sağtıkla katman özelliklerinden patterni ver sorun olmaz sonra İmage/mode/CMYK yap PDF olarak kaydet büyük ihtimalle çıkmaz bir sorun.

Benimelimde var 2tane ama vektörel

https://hotfile.com/dl/156680004/757a5b8/Gold_floral_back.rar.html

Goooglede vektörel pattern diye aratırsa bulursun.

Çok teşekkür ederim yardımınız için :) 35*65 cm çalışma sayfasının 300 dpi olması gerektiğini söyledi baskıcı.Panoramik albüm sayfası olacak bu.300 dpi olursa sıkıntı olur mu peki ?

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olmaz ozaman ilk rgb renk modunda 300DPİ olarak sayfanı aç çalışma bitince Image/Mode/CMYK yap sonra pdf olarak kaydet

NOT:ŞEKİLLER VE YAZILAR ÇOK DİPTE OLMASIN kenarlarda 2-3 cm boşluk olsun. biliyondur heraldede yinede söyliyelim.