Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güven oto lastik takvim çalışması

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
otogven.jpg
yorumlarınızı esirgemeyiniz

Son düzenleme:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Selim çalışman güzel emeğine sağlık.Sadece Güvenli yolculuklar dileriz yazısı orada emanet gibi durmuş.Sanırım o da yazı karekteri ce renginden kaynaklanıyor.Farklı bir karekter ve zemine uygun bir renk kullanırsan daha iyi olur.
Tebrikler.Tekrardan eline sağlık.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi teşekkürler benimde gözümü tırmalamıştı bu sank idaha iyi oldu

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet güzel olmuş. Ben beğendim. Eline sağlık.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
calısma genel halıyle iyi ama yardımcı oyuncu olan otomobıl cok one fırlamıs sankı bıraz kucultulebılır.

''güvenli yolculuklar dileriz'' gibi temenniler genelde metinlerde ve konusmalarda sonda soylenır

bu sozu bize söylledikten sonra aynı esnafla konusmaya dewam etmek ne kadar garıp olcaksa yazının orda bulunması da garıp geldı bana.

çünkü hala gözün dewam ettiği yerler var

gereklı yer tasarruflarından sonra cümlenızı en alt dizine yazmak ve tek sırada cumleyı okuyucuya vermek daha sık ve estetık duracaktır.

emegıne saglık...

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
calısma genel halıyle iyi ama yardımcı oyuncu olan otomobıl cok one fırlamıs sankı bıraz kucultulebılır.

''güvenli yolculuklar dileriz'' gibi temenniler genelde metinlerde ve konusmalarda sonda soylenır

bu sozu bize söylledikten sonra aynı esnafla konusmaya dewam etmek ne kadar garıp olcaksa yazının orda bulunması da garıp geldı bana.

çünkü hala gözün dewam ettiği yerler var

gereklı yer tasarruflarından sonra cümlenızı en alt dizine yazmak ve tek sırada cumleyı okuyucuya vermek daha sık ve estetık duracaktır.

emegıne saglık...

değerli yorumlarınız için teşekkürler