Neler yeni

Güzel Sanatlar | Grafik Tasarım

AmonRR

🌱Yeni Üye🌱
Abilerim Ben Seneye Liseye Gidicem Bu Sene Karar Aldım Grafik Ve Tasarımda Yeteneklıyım Fakat Size Sorum Olucak Güzel Sanatlar Lisesinde Grafik Ve Tasarım Bölümü Varmı Kagıda Kalemle Çizmede Yeteneklı Değilim Ama Grafik Programlarında İyiyim Ve Yeteneğim Var . Ama Güzel Sanatlarda Okumak İstiyorum İstanbul İçinde Bildğiniz Lise Varmı Ve Kagıt Çizimi Yeteneğimizn Olması Gerekıyomu Kağıt Çiziminden Anlamıyorum Hiçte :(

Hardware

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarım ve forografcılık bolumunde okuyorum lise son ogrencısıyım meslek lısesınde olmama ragmen elde cızım var guzel sanatlarda tabikide vardır ve bu bolumu pc programlarında ıyıyım dıye secme cunku pc den once elde cızmen gereklı ve bu unıye kadar boyle surucek genede bır dusun derim iyi günler.

mali96

🌱Yeni Üye🌱
ben güzel sanatlar lisesinde okuyorum benim bildiğim kadarıyla grafik bölümü olmaz ama resim bölümü içinde grafik dersi alırsın ve evet üstteki arkadaşın dediği gibi programlarla çalışmamalısın herşey ilk çizimle başlıyo çizimini geliştirmen lazım bunun içinde kurslara gidebilirsin