Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

güzel sanatlar yetenek sınavına gircem bunun için yardım istiyorum

alone_34

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba;

ben öncelikle belirtmek isterim güzel sanatların yetenek sınavına gircem ve bunun için benim

hazırlanmam gerekiyor sınaz 2 ağustos ve 3 agustosta bana gereken cizim örnekleri deyil o cizimi nasıl

yapacağım LÜTFEN YARDIM EDİN ben güzel sanatlara gercekten girmek istiyorum istediğim konular

sunlar;

1_) CANLI MODELDEN DESEN (karakalem)

2_) İMGESEL ÇALIŞMA (karakalem)

ikisindede nasıl konular oldugunu bilmiyorum ben daha önceki sınavlarına göre calışmıskım gecen gittim

kaydımı ldum ve sok oldum bu konularla karsılasınca lütfen yardım edin ben bi kitap yada bunları nasıl

cızcemi anlatacak bi kisi istiyorum

en gec bana yarın na lazım ki zaman kısıtlı calışmam lazım

şimdiden tesekurler..

iyi forumlar...

yardım eden herkese rusvet gibi olmasın ama +1000 rep

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu şekilde çirkin ve asılsız bir rüşvet(?) ile bu konuyu açacağınıza, forumu araştırsaydınız çok daha fazla bilgi almış olurdunuz. Sadece bu bölümü inceleyerek bir sürü şey öğrenebilirsiniz.

O son cümleyi de hiç yazmamanızı yeğlerdim. O sınavı kazanırsanız benden bir artı size, söz.:)

Bol araştırmalar, bol öğrenmeler, bol çizimler.:)

alone_34

🌱Yeni Üye🌱
abi haklısın bakmadım deyil ama sürek kısıtlı onun için böle yapıyorum ve ben o repi rüşvet için deyil içimden geldiği için vereceğim
xD

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
JOSE M. PARRAMON (insan figürü çizimi) için
JOSE M. PARRAMON (Baş ve portre çizme sanatı) bu kitaplar anatomi bilgisi için
kitapçılara bakarsan anatomi ile ilglii daha çok kitap bulabilirsin bunlar canlı model için seni geliştirir.
İmgesel içinde bi tahta model al kendine şekilden şekile sok günde en az 10 şekilde çiz.
Ve tavsiyem elinin çabuk açılması için büyük büyük objelerden koca bi kompozisyon hazırla ve 70*100 kağıda yerde otururak çiz buda bileğini geliştirir. imgeselde daha iyi karalamalar yapmana yardımcı olur. (resimdeki gibi 70*100 benim çizimlerimden biri mesela bu)
1007232a.jpg
[/URL][/IMG]

Bende gireceğim 2 ay sonra Allah kolaylık versin.

KARACAVİRAN

🌱Yeni Üye🌱
sana tam olarak ne istiyorsun kii yani sen ne mezunusun resme ilgin ve el yetenegin nasıl ilk önce bunları yazsan sana daha ii yardım edebiliriz belkii ne dersin

alone_34

🌱Yeni Üye🌱
saol abi güzel çizimiş bu arada eline sağlık

yazdım zaten abi güzel sanatlar lisesinin yetenek sınavına gircem resme ilgim asırı derecede

KARACAVİRAN

🌱Yeni Üye🌱
Hala bilgiye ihtiyacın varmı? Her ne kadar uzun zaman olsada 9 sene önceki sınavımı hatırlayacagım ama cevabı hızlı yaz ona göre yazcam