Neler yeni

Guzel Sanatlarda okumayi gercekten istiyorsaniz

DilekFerhan

🌱Yeni Üye🌱
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi yetenek sınavlarını 15 günlük bir çalışma ile kazandım ve eğitim aldım. Gerçekten gayretli ve severek çalışacak arkadaşlara yetenek sınavına hazırlık konusunda içtenlikle yardımcı olmak isterim.

Haftada 2 gün En az 4'er, en fazla 8'er saat olmak üzere beraber çalışma yapıyorum. Haftalık ücreti 200ytl, iki kişi olursa tabiki yüksek indirime tabi. Verimlilik açısından aynı anda 2 öğrenciden fazla çalışmayalım.

Benzer konular

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Sayın Dilek Ferah,
Açtıgınız forum ticari bir amaca hizmet eden bir reklam olduğu düşüncesindeyim. Dilerseniz site yöneticileri ile görüşüp bir köşeye reklam vermek daha doğru bir yöntem olur...Burada para konuşulması yanlısı değilim...

Bu arada yanlış anlaşılmıyım, bende yetenek sınavlarına giren dostlarımı destekliyorum. Hatta okul konusunda ısrar ediyorum..

DilekFerhan

🌱Yeni Üye🌱
Bu açıdan bakmak aklıma hiç gelmemişti, çünkü bu siteyi zaten tam da bu konuda yani iş ilanları konusunda arama yaparken buldum ve iş ilanları bölümüne ilan verdim, çünkü bu bir iş ilanı. Ama daha sonrasında resim bölümüne de aynı mesaji yazmıştım, yorumunuz üzerine resim bölümünden silebilirim.