Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GX-24 Plotter

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Herkese Selamlar, Sevgiler,
Kullandığım bu GX-24 Plotter, ekranındaki bir kaç sayısal değer hakkında bilgi almak istiyorum, makineyi alırken, ayarları hiç değiştirmedim, bozarım diye. Merak Ettiğim iki Soru : Ekranın sol üst köşesinde bulunan "40cm/s" ile sağ alt köşede bulunan "0.250mm" sayısal değerler tam olarak ne anlama geliyor? Makineyi aldığımdan beri bu değerlerde kesim yapıyorum. En ideal değerler bu sayısal değerler midir? Bu sayısal değerleri aşağı veya yukarı çekerek makinede ne gibi bir değişiklik olur? Teşekkür eder, hayırlı işler diliyorum.

Benzer konular

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,merak ettiğiniz soruların cevapları 40cm/s diye gördüğünüz kesim hızıdır. Max. 50 cm/s olabilir.0.250 mm diye gördüğünüz ise ofset değeridir.Bu kullandığınız bıçağın açısıyla ilgilidir.Lütfen bıçak aldığınız firmaya sorun Ofset değeri kaçtır diye.Kesim hızının ideal değeri yoktur.Bunu siz belirlersiniz.
Kolay gelin.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Verdiğiniz bu doğru bilgiden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Hız yükseldikçe, bıçağın folyoyu kesmesinde bir pürüz veya iyi kesmeme gibi bir durum söz konusu olabilir mi?, tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
evet olabilir folyo ve bıçağın kalitesi direk etkiler siz en iyisi en idaal demilen sayılarda kesim yapın bence elinizde süper bir makine var kıymetini bilin onun:)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet, haklısınz, insanın gözünü arkada bırakmıyor, yorumunuz için teşekkür ediyoruz.