Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

haber spot graident

nolopy66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bir konuda size ihtiyacım var. Artık hemen hemen tüm gazetelerde bu haber arkalarındaki graidentlerden görmekteyim kırmızı mavi felan. yanlız hepsi dalgalı ve güzel bunlardan nerde bulabilirim. örnek
5846.jpg

ulala

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.guneyege.net
eğer yapabiliyorsan kendin, yoksa gazetelerin pdf'lerini indir, ordan o zeminin jpg'ini al...

nolopy66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elimde pdf var fakat yazıyı seçiyor arka planı seçip kaydedemiyorum :(

emotion78

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş ya ben şeyi merak ettim...nasıl anlatayım farklı karelerde haberler varya ayrını nasıl yaptınız beyaz bulanık gibi olmuş ya o çok hoşuma gitti nasıl yapılıyor o...anlatırsanız çok sevinirim...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
çok güzel olmuş ya ben şeyi merak ettim...nasıl anlatayım farklı karelerde haberler varya ayrını nasıl yaptınız beyaz bulanık gibi olmuş ya o çok hoşuma gitti nasıl yapılıyor o...anlatırsanız çok sevinirim...

arkadaşım konuyu acan arkadas kendını yapmamıs sayfayı. yazdıgı yazıyı okursan anlayabılırsın sanırım..

zemın konusunda da tum programların gradient ozellıgı vardır bırden fazla sekılde ve tonda degısık ebatlarda uygularsanız ust uste sanırım ıstedıgınız cıkar ortaya

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
quarkın drop ayarlarından yapabilirsin