Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Haftalık Gazeteye Dizgici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayram türkmez

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba haftalık tabloit gazete dizgi işlerini yapacak, gölbaşına yakın bir semte oturan.
İletişim bilgileri için lütfen özel mesaj atınız.

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayfa tasarımı yazıları sayfaya yerleştiren kişi resim ve yazı kalıplarını görsele çevirmeyede mizampaj denir (dizgici sadece gazetede değil kiyap dergi gibi işlerdede kullanılır dizgici anlamıda eskiden kullanılan baskıda kurşun harfler dizilirdi makineye sıra sıra yazılırdı metinler bir kalıba ordan gelir)..

tuvenan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba haftalık tabloit gazete dizgi işlerini yapacak, gölbaşına yakın bir semte oturan.
İletişim bilgileri için lütfen özel mesaj atınız.

Ajansımızın bünyesinde günlük bir gazete bir tanede haftalık gazete mevcut ayrıca 3 adet haftalık gazetenin tasarımı ve baskısını yapıyoruz ve bu 3 gazete farklı şehirlerde internet üzerinden çalışıyoruz. Eğer bu tip bir çalışma düzeni sizin için uygunsa görüşebiliriz...

İyi çalışmalar...

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
sayfa tasarımı yazıları sayfaya yerleştiren kişi resim ve yazı kalıplarını görsele çevirmeyede mizampaj denir (dizgici sadece gazetede değil kiyap dergi gibi işlerdede kullanılır dizgici anlamıda eskiden kullanılan baskıda kurşun harfler dizilirdi makineye sıra sıra yazılırdı metinler bir kalıba ordan gelir)..

Matbaada eskiden dizgi yapanlara Mürettip denir.

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğrudur ama yeni nesil ondan anlamaz :)

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba...
ilanınız hala geçerli ise....
66 doğumlu, 1987 yılında günaydın gazetesinde dizgicilikten sayfa tasarımına, 90 yılında fotospor gazetesinde, 96 yılından 2005 yılına kadar ankara ulus gazetesinde, sayfa tasarımı, sayfa sekreterliği, dizgi, tasarım işlerinde görev yaptım. 2006 yılından bu zamana kadar matbaa deneyimli, tasarımcı, grafik ve tasarım işlerinde profesyonelim. 10 parmak f klavyede fazlasıyla süratliyimdir.
ilgilenirseniz eğer ************ nolu telimden ulaşabilirsiniz.
saygılarımla...
cem bulut

ilanınız hala geçerli ise...
günaydın ve fotospor gazetelerinde dizgi, sayfa sekreterlği, tasarımında, ankara ulus gazetesinde tasarım sayfa sekreterliği yaptım. matbaa bilgisine sahibim. photoshop, freehand, indesign ve diğer tasarım programların hakimim.
ilgilenirseniz özel mesajınızı bekliyorum. tşk.

19041973

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gazete -dergi dizgisi yapıyorum ilgilenirseniz referans gösterebilirim özelden bana ulaşırsanız link gönderebilirim.ama freelance çalışyorum ...

black_horses

🌱Yeni Üye🌱
slm

Ajansımızın bünyesinde günlük bir gazete bir tanede haftalık gazete mevcut ayrıca 3 adet haftalık gazetenin tasarımı ve baskısını yapıyoruz ve bu 3 gazete farklı şehirlerde internet üzerinden çalışıyoruz. Eğer bu tip bir çalışma düzeni sizin için uygunsa görüşebiliriz...

İyi çalışmalar...

arkadaşlar bende yerel birkaç gazete ve gelen dergi dizgilerini yapıyorum. internet üzerinden çalışmak bana uyar tabi sizlerde olumlu bakarsanız.

aygul01012

🌱Yeni Üye🌱
dergi ve kitaplarda dizgicilik yaptım. bir süredir ara verdim. ilanınızla ilgileniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...