Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar CorelDraw da yeniyim kendi halay ekibim var bir logo yapmak istedim umarim beğenirsiniz grafiker değilim ama alt yapı çalışmalarım var durmak yok çalışmaya devan
fena diil... halay ekibine şu yıldızlı logo biraz daha geliştirirsen uygun olacaktır sanırım... ama sanki paraşütle atlıyomuş gibi bi havası var... onun yerine elinde bir mendil yapabilirsin bence...
fena diil... halay ekibine şu yıldızlı logo biraz daha geliştirirsen uygun olacaktır sanırım... ama sanki paraşütle atlıyomuş gibi bi havası var... onun yerine elinde bir mendil yapabilirsin bence...
evet ikinci logoyu sen çizmişsin ama o çok klişe bi şekil oldu sanırım senin bundan haberin yok piyasayı dikkatlice takip ettiğin zaman mutlaka çağrışım yaptırır zaten yindedee emeğine sağlık başarılar
Arkadaşlar benim kendi halay ekibim var bir logo yapmak istedim sizce nasıl uygun olurmu bunlardan bi tanesi sizce bir kaç örnek gösterirseniz sevinirim.
aynı konuyu ikikere açmışsınız. yeni bir logo ekleyecekseniz önceki açtığınız konuya ekleyiniz lütfen. ayrıca forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim
katılıyorum gerçekten daha güsel bişiler çıkar ortaya bu figürler üzerinde gidersen, göze daha güsel gelir + konuyla alakalı bi logo olur .kolay gelsin
katılıyorum gerçekten daha güsel bişiler çıkar ortaya bu figürler üzerinde gidersen, göze daha güsel gelir + konuyla alakalı bi logo olur .kolay gelsin