Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logoda font olarak daha estetik bir font kullanmanızı öneririm. Kartvizite gelince kenarlara verilen ovallik oladukça fazla. Değerleri biraz düşürmeniz daha şık bir görünüme kavuşturacaktır.
Logoda font olarak daha estetik bir font kullanmanızı öneririm. Kartvizite gelince kenarlara verilen ovallik oladukça fazla. Değerleri biraz düşürmeniz daha şık bir görünüme kavuşturacaktır.
Futura Md Bt tarzı bir font seçilse, A harflerinin orta çizgilerinin olmadığı bir tasarı ile pergel görseli daha belirgin olabilirdi, Benim ki bir öneri
Futura Md Bt tarzı bir font seçilse, A harflerinin orta çizgilerinin olmadığı bir tasarı ile pergel görseli daha belirgin olabilirdi, Benim ki bir öneri
Font seçiminde, abi sıkıntı yaşamaya başladım burdada patlak vermiş zaten .. A'yı çizgisiz yaptım aslında ama içime sinmemişti... Teşekkürler eleştirin için Murat abi :angel: