Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saphire x850tx 256mb 256bit teknik açıdan her işi görüyor ama dx10 ve pixel shader 3.0 desteği yok olmadığından yeni çıkan 1-2 oyunu oynatmıyor.eğer bi ekran kartı alacaksan niçin alacaksın ona göre al oyun için alacaksan ekran kartının mb olayına bakmayacaksın ekran kartınında işlemci ve ram hızı var birde veri yolu hızı onlara dıkkat et derim.Eğer fotoğraf ufak grafik tasarımı falan yapacaksan nvidia 7200-7300 modelleri uygun.ileri 3d grafik tasarım için iyi işlemci bol ram ve yeni SLI ekran kartlarını tavsiye ederim...
Saphire 4850 .. Mükemmel bir kart aslında 4870 i alacaktım fakat stoklarda olmadığı için alamadım.. bazı overclock ayarlarından sonra %5-10 arası bir performans artışı yakalanabilir ama bunun yerine ben stoklara girdiğinde 4870 i alacağım ve overclockla zaten canavar olan kartı maximum seviyeye çıkaracağım.. 4850 yi şiddetle tavsiye ediyorum!