Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HANGİ MAKİNE ve LENS?

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yazın 3,5 ay kadar ABD de bulunacağım. Oradan güzel bir fotoğraf makinesi almayı planlıyorum. Fotoğrafçılığa çok merakım var ama pek bir bilgim ve tecrübem yok.. Canon markası nedendir bilmem hep kaliteli ve iyi bir marka olarak düşünmüşümdür. Nikon da olabilir..

Şimdi orada makineler sadece gövde ya da burada olduğu gibi 18-55mm lens ile satılıyor..

Ben makineyi alınca dışarıya çıkıp normal fotoğraflar çekmek istiyorum renkler çok canlı olsun istiyorm, yeri gelince ön plan ya da arka plana çok başarılı focus yapsın istiyorum. Ürün çekimleride yapabilirim bu özellikler bunun için yeterli..

ve nasıl yapıldığını merak ettiğim ve yapmayı çok istediğim olay geniş açılı panoramik fotoğraflar oluyor ya bakış açısı çok geniş olanlar. Bu tarz fotolar çekmek istiyorum..

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

LENS ve MAKİNE ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİRİMİYİM?

Birde birkaç model ve fiyat yazayım oradan almaya değermi diye bir yorum yapın..

CANON EOS 1000D + 18-55 MM LENS ==== 500 USD
Nikon D3000 + 18-55mm LENS ==== 500 USD
Sony - A390 + 35mm equivalent 27-82.5mm ==== 500 USD
Nikon - D3100 + 18-55mm LENS ==== 640 USD

BURADA LENSLER;
https://www.bestbuy.com/site/Camera-Accessories/Camera-Lenses/abcat0410018.c?id=abcat0410018

Son düzenleme:

gazete16

🌱Yeni Üye🌱
nikon D80 veya D 300 s al alacaksan, yazdıgın ürünlerin lensleri çok amatör kalıyor kitler için 18-135 mm lens ve yukarsını tercih et.