Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Happy Feet (kreş) logo.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Hollanda Deenhaag daki bir kreş için yapmış olduğum logo.
Not : Çalışma uygulanmamıştır.

happyfeetlogo.jpg

Benzer konular

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizi eleştirmek hattimize değil ama ilk bakışta gözüme olumsuz çarpan bir bölgeyi size göstermek istedim.Gerçi çalışma daha uygulanmadığını belirtmişsiniz ama. e harflerinin dışındaki halkalarda ufak bir açı sorunu var.
üzernde çalışılırsa güzel bir logo çıkacak ortaya.Ha birde F harfi daha belirgenleşmesi gerekir bence kolay gelsin elinize sağlık

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fok balığının ağız kısmı düz değil de oval olsa daha mı güzel olur ne dersiniz? Ben denemekte fayda var diyorum. Bir de happy yazısının olduğu kısımdaki mor yazı daha kalın olsa, alt kısımdaki yazıya göre biraz sönük kalmış ve etrafındaki beyaz şeritte yeterince kalın olduğu için söze biraz nahoş görünüyor gibi.

Kolay gelsin...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Sizi eleştirmek hattimize değil ama ilk bakışta gözüme olumsuz çarpan bir bölgeyi size göstermek istedim.Gerçi çalışma daha uygulanmadığını belirtmişsiniz ama. e harflerinin dışındaki halkalarda ufak bir açı sorunu var.
üzernde çalışılırsa güzel bir logo çıkacak ortaya.Ha birde F harfi daha belirgenleşmesi gerekir bence kolay gelsin elinize sağlık

Fok balığının ağız kısmı düz değil de oval olsa daha mı güzel olur ne dersiniz? Ben denemekte fayda var diyorum. Bir de happy yazısının olduğu kısımdaki mor yazı daha kalın olsa, alt kısımdaki yazıya göre biraz sönük kalmış ve etrafındaki beyaz şeritte yeterince kalın olduğu için söze biraz nahoş görünüyor gibi.

Kolay gelsin...

Çalışma uygulanmadı derken, projeden vazgeçildi demek istedim. Örneğini gördüğünüz çalışma bir taslaktır. Bu nedenlerden dolayı geliştirmeye ve eklemeye gerek duymadım. Fikir sabit kalmak üzere başka bir projede kullanma hakkı saklıdır. Verdiğiniz emeğe ve uyarılarınıza teşekkürler.