Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hareketli userbar yapımı

FB_SeMiH

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eharika.net
selam arkadaşlar güzel bir ders çok kullanılıyor...
başlayalım....
1.file>new 300x20 boyutlarında bi çalışma açalım ... arka planı uygulayalım
3781.png

2.Yazımızı yazalım..
3783.png

3.şimdi soldaki boşluğa hareketlilik vereceğmiz nesne .. resim ekliorzz ben kendim ayyıldız çizicem siz istediğinizi yaparsınız ay yıldız çizimi de bu şekilde ;
4.yeni çalışma açıp eliptical marquee tool seçelim sonra shifte basarak bir daire çizelim boyutu size kalmıs...ama bunu yeni layerde yapcazz
3799.png

5.şimdi içini beyaz la dolduralım ve ctrl+d yapalım .... etrafındaki çizgiler kalksın...tekrar eliptical marquee tool ile daire çizelim biraz daha kçük olsun...
3805.png

6.şimdi çizdiğimiz yuvarlağın içini delete basıp silelim ay şeklimiz oluşsun...bunuda ister ay layerinde ister farklı layerde
3828.png

7.şimdi yıldız koyucaz zaten assorted brush da hazır olarak war ordan alıp boyutunu ayarlayıp koyalım görüntü kalitesi önemli deil... zaten daha sonra kçültcez...
3858.png

8.tmmdır şimdi ayyıldızı userbara taşıyalım yıldızı farklı layerde yaptıysanız layerleri birleştirelim
userbrdan devam edelim ay yıldızımızı sola koydukk...
ctrl t ile boyutunu ayarlayalımm....şimdi böle koyduk çünkü hareketli yapcaz...devam edelim
3898.png

9.Animation penceresini açalım window>animation şimdi ilk framede ay yıldızı üste çekelim....
3932.png

10.şimdi yeni frame açalım
4003.png

11.bu framede aşşa çekelim ay yıldızı ...
4013.png

şimdi 2.frame seçiliyken 15 li tween uygulayalım...
4020.png

ben tweeni de gösteriyim aklınızda soru kalmasın
4032.png

bunuda uyguladıktan sonra ctrl+alt+shift+s yapıyoruzz gif olarak kaydediyoruzzz işte sonuçç ;
4039.gif

ben ay yıldızdaki hareketi böle basit anlattım siz daha iyilerinide yaparsınız
emeğe saygı duyalım
selametle...

Biri silmiş konumu açmıştım