Merhaba,
Bir semtin sokak haritasını hazırlamak ve bastırmak istiyorum.(yaklaşık 6,5km*1kmlik bir alan)
70*50 ölçüde katlamalı olacak, ilk etapta 5000 adet basılacak.
Önyüzde haritanın ilk yarısı, arka yüzde diğer yarısı olacak.
Harita üzerinde firma,mağaza ve önemli yerler özellikle işaretlenecek ve reklam/tanıtım kutucukları şeklinde belirtilecek.Bu reklam kutularının ve diğer özel yerlerin de tasarlaması gerekiyor.
Ayrıca ve ilave olarak; karikatür şeklinde de bir harita bastırmak istiyorum.
Bu tür bir işle ilgili aşağıdaki aşamalar için ayrı ayrı teklif alabilir miyim?
Haritanın hazırlanması.(normal sokak sokak olan harita ve karikatür şeklinde harita için ayrı ayrı teklif lütfen)
Tanıtım kutularının ve haritada belirtilecek diğer yerlerin simgelerinin tasarlanması ve harita üzerine yerleştirilmesi.
5000 ve 10000 adet harita basımı.
Haritanın katlanması.
Teşekkürler.
Atasen@yahoo.com
Bir semtin sokak haritasını hazırlamak ve bastırmak istiyorum.(yaklaşık 6,5km*1kmlik bir alan)
70*50 ölçüde katlamalı olacak, ilk etapta 5000 adet basılacak.
Önyüzde haritanın ilk yarısı, arka yüzde diğer yarısı olacak.
Harita üzerinde firma,mağaza ve önemli yerler özellikle işaretlenecek ve reklam/tanıtım kutucukları şeklinde belirtilecek.Bu reklam kutularının ve diğer özel yerlerin de tasarlaması gerekiyor.
Ayrıca ve ilave olarak; karikatür şeklinde de bir harita bastırmak istiyorum.
Bu tür bir işle ilgili aşağıdaki aşamalar için ayrı ayrı teklif alabilir miyim?
Haritanın hazırlanması.(normal sokak sokak olan harita ve karikatür şeklinde harita için ayrı ayrı teklif lütfen)
Tanıtım kutularının ve haritada belirtilecek diğer yerlerin simgelerinin tasarlanması ve harita üzerine yerleştirilmesi.
5000 ve 10000 adet harita basımı.
Haritanın katlanması.
Teşekkürler.
Atasen@yahoo.com