Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hasan Çelik Kendi Kartvizitim

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ön Kısım
LHvfv.jpg

Arka Kısım

yIyLx.jpg

Benzer konular

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel olmuş o d-a harfleri hangi font acaba

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler Yorum için. Yazı Fontu "Quadranta"

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve güzel bir çalışma, eline sağlık

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hos bir calisma olmus tebrikler.. sanirim logo icin a harfini cevirerek d olarak kullanmissiniz ki hos olmus.. bence bunu on yuzde webadresinizde de kullanirsaniz logo yazi butunlugu saglanmis olur.. suan daha beyaz yaparak d ve a yi belirginlestirmissiniz ama butunluk kaybolmus..

birde ben olsam alttaki "dinamik cozumler & ..." yazisi icin baska bir font kullanirdim.. logo adres aciklama hep ayni font olmus..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorum ve eleştiriler için teşekkürler

hos bir calisma olmus tebrikler.. sanirim logo icin a harfini cevirerek d olarak kullanmissiniz ki hos olmus.. bence bunu on yuzde webadresinizde de kullanirsaniz logo yazi butunlugu saglanmis olur.. suan daha beyaz yaparak d ve a yi belirginlestirmissiniz ama butunluk kaybolmus..

zeroth güzel yerden yakalamışsın d,a olayında :tongueout: web sitesi olarak dediğin gibi kullanıyorum evet.. Teşekkürler

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
https://www.grafikerler.net/forum-kur...48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Pekala Admin bundan sonra daha dikkatli oluruz.. Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkürler