Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hastane için broşür

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarımdan ziyade önce yazıları okudum ondan bahsedeyim :D
bilgiler o kadar net anlatılmışki her kesimden insana hitap edebilecek şekilde buda amaca uygunluktur bence :D

musthan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konu herkesin dikkatini çekecek bir konu bu nedenle herkes alıp mutlaka okur ama okurken insanı rahatsız eden birşey background daki beyaz çiçekler göze batıyor ve konsantrasyon dağınıklığına neden oluyor. Konsantrasyon problemi olan insanlar zorlanır diye düşünüyorum.bunun dışında metin çok iyi yazılmış tasarım da sade olmuş.

emeğine sağlık

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ön yüzdeki kadın görüntüsünün etrafında beyaz bulutumsu görüntü kadının elinin bir kısmını yok etmiş hissi veriyor. çiçeklerin tramıyla oynayıp çok açık mavi belli belirsiz bir hale getirebilirsin mesala. ama fazla da laf yok. ellerine sağlık

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı karekteri çok basit kalmış

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
amacına uygun broşür yapmışsın emeğine sağlık başarılar...

ozgecicek

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkür ederim arakadaşlar

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık berrak anlaşılır ve güzel bir tasarım yapmışsın. Yalnız kullandığın imajın piksellerine dikkat et. Basılınca bir sürprizle karşılaşma. Bana sanki düşür rez. bir resim gibi geldi.

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
güzel bir çalışma sağlık bilğilendirmesi için iyi ama tasarım konusunda biraz pasif kalmış diye bilirim.

kişiler merak edip ukuya bilirler. okumanın yanı sıra okumaya yeltendirmekte önemli bu ise tasarımsal etkiyle olur.

başarılar sana

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok fazla konuşulcak birşey olduğunu sanmıyorum ama fikrimce bir tarafında sloganını başlık niteliğinde kullanabilirdin. çünkü sloganın insanların merakını uyandırcak tarzda ve buda daha çok okunabilirliğini arttırır.emeğine sağlık

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkleriyle,fontlarıyla gayet sade ve amacına uygun bir tasarım olmuş.elinize sağlık.

marlonn

🌱Yeni Üye🌱
Bence güzel bir tasarım olmuş bu arada anlaşılır ve okunur olması güzel zaten tasarımın en önemlisi sade okunaklı ve amacına uygun olmasıdır. Emeğine Sağlık