Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tasarımdan ziyade önce yazıları okudum ondan bahsedeyim bilgiler o kadar net anlatılmışki her kesimden insana hitap edebilecek şekilde buda amaca uygunluktur bence
bu konu herkesin dikkatini çekecek bir konu bu nedenle herkes alıp mutlaka okur ama okurken insanı rahatsız eden birşey background daki beyaz çiçekler göze batıyor ve konsantrasyon dağınıklığına neden oluyor. Konsantrasyon problemi olan insanlar zorlanır diye düşünüyorum.bunun dışında metin çok iyi yazılmış tasarım da sade olmuş.
ön yüzdeki kadın görüntüsünün etrafında beyaz bulutumsu görüntü kadının elinin bir kısmını yok etmiş hissi veriyor. çiçeklerin tramıyla oynayıp çok açık mavi belli belirsiz bir hale getirebilirsin mesala. ama fazla da laf yok. ellerine sağlık
Eline sağlık berrak anlaşılır ve güzel bir tasarım yapmışsın. Yalnız kullandığın imajın piksellerine dikkat et. Basılınca bir sürprizle karşılaşma. Bana sanki düşür rez. bir resim gibi geldi.
Çok fazla konuşulcak birşey olduğunu sanmıyorum ama fikrimce bir tarafında sloganını başlık niteliğinde kullanabilirdin. çünkü sloganın insanların merakını uyandırcak tarzda ve buda daha çok okunabilirliğini arttırır.emeğine sağlık
Bence güzel bir tasarım olmuş bu arada anlaşılır ve okunur olması güzel zaten tasarımın en önemlisi sade okunaklı ve amacına uygun olmasıdır. Emeğine Sağlık