Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kitap içeriği gerilim - polisiye.. ve kitap adı: Raptiye olarak verildi çalışma konusu. Çalışmayı bende göremiyorum ne yazıkki , tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
biraz beklemeniz gerekiyor, sayfanın yüklenmesi tam bitmeden görünmüyor tabiki, resimlerin upload edildiği site biraz yavaş sanırım, ondan geç yükleniyor sayfa... Sabreden derviş resimi görürmüş
biraz beklemeniz gerekiyor, sayfanın yüklenmesi tam bitmeden görünmüyor tabiki, resimlerin upload edildiği site biraz yavaş sanırım, ondan geç yükleniyor sayfa... Sabreden derviş resimi görürmüş
Sonunda nihayet yüklendiğine göre tekrarlıyorum "Bir ödev konusuydu. Tamamen hayali bir çalışma, photoshopta çalışılmıştır.Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler"
Öncelikle yüklemek için bu kadar uğraşmanız çalışmanıza olan güveninizden sanırım. Öylesine alelade bie çalışma olsa bu kadar uğraşmazdınız sanırım. İmge yayınevi logosu hoşuma gitmedi biraz. Nedenini bilmiyorum ama beyaz fon yuvarlak köşeli olsa daha hoş duracak gibi. Bir de orada siyah beyaz renk geçişi falan sağlansa daha mı güzel olur diye düşünmüyor değilim. Onun dışında son derece başarılı. Tebrik ediyorum.