Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayali Logo+Kartvizit Çalışmam l N.Tr

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar..

Arkadaşlar Sektörde Fazlasıyla yeniyim ve ustaların yorumlarına çok ihtiyacım var.

Güner AVM Hayali bir firmadır
Buna dayanarak Logo + Kartvizit yapmaya çalıştım ve acemiliğimi extra belirtip Konuyu değerli yorumlarınıza bırakıyorum..

gneravm.jpg

gneravm2.jpg

Benzer konular

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
azmine, emeğine sağlık kardeşim uğraştıkça daha güzel işler yapacaksın inşallah renk seçimin hoşuma gitmedi renkleri kullanmaktan kaçınma sadece siyah ve kızmırı kullanmışsın, kartta adresin olduğu şeritteki transparan efekti olmamış direk kırmızıyı ver geç derim, logoya gelince hoşuma gitmedi alışveriş arabasından esinlenmişsin ama uyduramamışsın fazla benzememiş onun üzerinde de çalış derim özellikle uç kısımdaki ovallik verip çizgiyi uzatmışsın tuhaf geldi bana orayı oval yapmadan dik şekilde yapabilirsin daha kısa olarak... emeğine sağlık

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
azmine, emeğine sağlık kardeşim uğraştıkça daha güzel işler yapacaksın inşallah renk seçimin hoşuma gitmedi renkleri kullanmaktan kaçınma sadece siyah ve kızmırı kullanmışsın, kartta adresin olduğu şeritteki transparan efekti olmamış direk kırmızıyı ver geç derim, logoya gelince hoşuma gitmedi alışveriş arabasından esinlenmişsin ama uyduramamışsın fazla benzememiş onun üzerinde de çalış derim özellikle uç kısımdaki ovallik verip çizgiyi uzatmışsın tuhaf geldi bana orayı oval yapmadan dik şekilde yapabilirsin daha kısa olarak... emeğine sağlık

Çok teşekkür ederim iyi dilek ve yorumlarınız için.
zamanla kendi hatalarımı görmeye başlarım inşallah :)

Arabanın ucunu kıvırmamın sebebi 'G' harfine benzetmeye çalıştım o yüzden :p

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
arka yüzde kullandığın alışveriş arabasının kırmızısıyla zemin kırmızısı birbirini örtmüş. oraya bi operasyon yapmalısın bence ;)

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arka yüzde kullandığın alışveriş arabasının kırmızısıyla zemin kırmızısı birbirini örtmüş. oraya bi operasyon yapmalısın bence ;)

Evet haklısın tekerlekleri beyaz yapsam daha iyi olur sanırım. :)
Yada grafiker emrah'ın dediği gibi renkleri değiştirmeliyim :)

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logoyu ortada kullanmak zorunda hissetme kendini. Özellikle kartın ön tarafında çok zorlama olmuş gibi duruyor. Biraz daha sağa alsan hatta belki bi kısmını kartın dışına taşırsan daha güzel duracağa benziyor.

Renk konusunda biraz daha seçici olabilirsin.

Bir de kartvizitin altındaki boş kısımlar gözüme takıldı

Kolay gelsin başarılar

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoyu ortada kullanmak zorunda hissetme kendini. Özellikle kartın ön tarafında çok zorlama olmuş gibi duruyor. Biraz daha sağa alsan hatta belki bi kısmını kartın dışına taşırsan daha güzel duracağa benziyor.

Renk konusunda biraz daha seçici olabilirsin.

Bir de kartvizitin altındaki boş kısımlar gözüme takıldı

Kolay gelsin başarılar

Çok teşekkür ederim böyle böyle açılacak ufkum sanırım :)
acemi işi olduğu belli oluyordur zaten :)