Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Haydarpaşanın Sesi - Dergi Kapağı

togay90

🌱Yeni Üye🌱
Okul Dergisi için yaptığım kapak
kapak2yn6.jpg

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş ama resmin kapasitesinden ya da başka bir nedenden dolayı resim çok geç yükleniyor sanırım o yüzden yorum yazan olmamış .

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben istanbulda yıllarca bulundum derginin adı haydarpaşa ama 2007-2008 yazan yerin altındaki resim selimiye kışlası bence oraya haydarpaşa nın resmini koysan iyi olurr...

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
logo ve '' 'nın sesi'' yazısı arasında bir kopukluk söz konusu. sağ ve soldaki çerçeveli resimleri kesim çizgisine hizalaman pek hoş olmamış.. yeni bir çalışma deneyebilirsin. emeğine sağlık.

grafik tuncay 27

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma arkadaşım ama doğruları söylemek insanları iyiye yöneltir. üstteki resimle alttaki resmin transparanını ayarlayamamışsın belli oluyor iç içe değil. resimlerin kenarındaki siyaklıklar yakışmamış ve hep siyah renkler kullanmışsın biraz daha çalışırsan güzel olur. bu dediklerimin doğrultusunda

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Çok karışık :) Resimlerin çok belirgin bir şekilde ortada kalmış ve görüntüyü bozmuş çok fazla görsel kullanmışınız.Emeğinize sağlık,Tekrardan çalışma yapmanızda yarar var.

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kapak yapma yolunda baarılı bir adım,tavsiyelere de kulak asarsanız cok daha başarılı olabilir

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok üstün körü yapılmış gibi duruyor