Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hayhavader afişi

Benzer konular

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
o el orada hiç olmamış ayrıca fontda basit kalmış biraz daha sade çalışırsan daha hoş gözükebilir başarılar...

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
merhaba nevesta, çalışmanda gözüme çarpan yerler oldu; öncelikle elin duruşu orada biraz bozuk olmuş eli zemin içerisne değilde magenta verdigin şerit sınırlarında bırakırsan daha olur birde seçtiğin yazı fontunu değiştirirsen daha şeker olucak eminim...

nevesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
el onların isteğiydi. önerilerin için tşk.

reis türkoğlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten müşteriler hiç birşeye karışmayıp bütün işi tasarımcının üretkenliğine bıraksa bu mesleği yapmak daha güzel olacak ama müşterinin saçma sapan bir isteğiyle güzelim bir çalışma bütünüyle berbat olabiliyor. çoğu grafiker-bilhassada yetenekli olanlar- bu durumdan muzdarıp. yerinde olsam tamamiyle hür iradenle yapmadığın veyahut da çok çok güzel bulmadığım bi çalışmamı koymam. çünkü sana yöneltilen eleştrilerin hepsi aslında senden tasarımı o şekilde yapmanı isteyen dar zihniyette.Kısacası çalışmalarına yöneltilen olumlu eleştrileri kabullen, olumsuz olanları ise o çalışmayı sana yaptıran mahluğun suratına çal derim. gene de tercih senin, saygı duymak bizim...:tongueout:

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
asagidaki geciste bir sorun var. mask uzerindeki degrade tam olmamis. Ordaki imajlardan bir tanesi fazla. Belki de bir kac tanesi. Bu oldukca kafa karistiriyo. Imagelarin elden gecmesi gerek. Ozellikle el gorselinin hic bir fotograf kalitesi yok. Florasan isiginda cekilmis sanirim. Bunun haricinde tepedeki gorselde sicak isik var. Calismana dahil ettigin gorsellerin tonlamalarinda, isiklarinda bir butunluk yaratman gerekiyor. Bir de bu kadar bol miktarda ve buyuk gorseller soz konusu olunca tipografi yapcak yer kalmamis. Metin olmus orda. Musteri konusuna gelince. Ticari yaptigimiz islerin hepsinde bir musteri faktoru olacak. Kaldiki ticari yapmadigimiz islerde bile az ya da cok disal bir estetik kaygi yasariz. Onemli olan talebi karsilayacak dogru grafikleri olusturmak. Yani demek istedigim. Cok estetik, butun tasarim prensiplerine uygun bir calisma bile musteri begenmedigi anda talebi karsilayamaz duruma duser ve bence basarisiz bir Grafik tasarimi olur. Ya da senin sikayet ettigin gibi talebi karsilamak icin prensiplerden taviz verilir ve yine yetersiz bir calisma cikar ortaya. Kim soylediki kolay oldugunu :)

böjek1

🌱Yeni Üye🌱
Ben şimdi anlamadım o kadar peluşun içinde o kedinin ne işi var? Yoksa o kedi de mi peluş? Bilmiyorum yani bence o peluşlar her an onu boğabilirlermiş gibi geldi birden bana Bilemiyorum yani gerçekten ben anlamadım şimdi..