Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazal Reklam Logo Çalışması

EliteTR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle belirtmeliyimki grafik dünyasına profesyonel anlamda girmiş değilim, kursa gidiyorum ancak henüz gördüğüm eğitim 20 saatlik illustrator eğitimi ve burdaki çalışmalarım ilk.
Şuanda Tabela işleri ile uğraşan bir reklam kuruluşunda çalışıyorum. Ve bu kuruluş için logo hazırlamam istenildi, Çınar yaprağını ısrarla logoda kullanmak istediklerini belirttiler. Sizlerden istediğim eleştirilerinizi acımasızca yapın ve eksiklikleri lütfen belirtin. Fikirleriniz benim için çok değerli.
Not: logoya 1 renk daha katmak istiyorum ancak nerde nasıl ve ne şekilde hangi rengi kullanmam gerektiği konusunda kararsızım.
logo1mq.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3 numaralı çalışmadaki yazı karekterini çınar yaprağı ile uyumlu hale getiriseniz oldukça çık bir logo ortaya çıkacaktır.Biraz daha ince ve estetik bir karekter bu işi görecektir.
Ayrıca tek renk çok sade gösteriyor çalışmayı.
Kolaylıklar diliyorum.

EliteTR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 numaralı çalışmadaki yazı karekterini çınar yaprağı ile uyumlu hale getiriseniz oldukça çık bir logo ortaya çıkacaktır.Biraz daha ince ve estetik bir karekter bu işi görecektir.
Kolaylıklar diliyorum.

Yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz gibi uygun font arayışına gireceğim. Tek renk çok sade gösteriyor ancak 1 renk daha katmam isteniyor ve ben o rengi bulamıyorum :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gri ve turuncuyu deneyin

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kolaylıklar diliyorum.

kolay gelsin

YUSUF AKKAŞ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birinci çalışmadaki reklam yazısı üçüncü çalışmadaki reklam yazınının yerine kullanılmalı,üçüncü çalışmadaki " h" harfi belirgin olmalı "lazal "gibi okunuyor,ikici renk koyu gri yada turkuaz olabilir,kolay gelsin.