Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazır Beton Firması İçin Logo Çalışması

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
logonuz (özellikle vektörünüz) hoşuma gitti
kanat taksak arı olup uçacak :D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler arkadaşlar.

KUTLU001

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba güzel bir tasarım,
karşılığını alırsınız umarım......

Nacizane bir fikir firma isminin ilk ve son harflerini daha büyük puntoda yaparak alt taraftaki hazır beton yazısını iki harfin arasına uygulamayı denedinizmi.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben çok beğendim elinize sağlık.

selant

🌱Yeni Üye🌱
Bu tür platformlarda amaç ilk etapta samimi biçimde eleştirmek olmalıdır diye düşünüyorum. Evet çok beğendim harika olmuş, muhteşem gibi yorumlar insanı köreltir ve kendini geliştirmesini engeller. Bu sebeple logo hakkındaki eleştirilerimi sunmak isterim :

Kamyon (beton mikseri) yazıya göre oldukça küçük ölçekli, bence boyutu tekrar değerlendirilmeli.

Kamyon (beton mikseri) elbette sembol niteliğinde, ancak arka tekerlekleri olmaması zihinde yarım kalmış bir algı doğuruyor. Firma imajına etkisi ne olur ?

Hasırcıoğlu firması yalnızca beton işi yapıyor farzedelim, yarın başka bir iş yapmak isterse logodaki kamyon ne olacak ? Örneğin Hasırcıoğlu Hafriyat kurulmak istense, farklı logo mu kullanacak ?

Font eleştirisi çok göreceli bir kavram, herkesin font lezzeti farklıdır, ama bana sorarsanız bir şirket için kullanılmaması gereken nitelikte font seçmişsiniz, birazcık şen şakrak geldi bana, sanki daha keskin hatları olan ve beton kadar sert ifadesi olsa, anlamla bütünleşebilirmiş. Hazır Beton yazısının fontu da anlama göre çok hafif ve sıradan kaçmış.

Umarım yapıcı algılarsınız, elinize sağlık.