Helvetica için boş zamanımda yaptığım eskiz çalışmalar. Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkurler.
xavalon 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Haz 2008 Mesajlar 310 Tepkime puanı 29 31 Tem 2008 #1 Helvetica için boş zamanımda yaptığım eskiz çalışmalar. Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkurler.
tristan78 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Haz 2008 Mesajlar 473 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.grafiky.com 1 Ağu 2008 #2 Harika, tebrikler
Yeliz GÖKÇEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 1,893 Tepkime puanı 26 1 Ağu 2008 #3 çok güzel dizayn edilmiş. eline sağlık.
LuNaTiC 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Tem 2007 Mesajlar 899 Tepkime puanı 11 Yaş 41 1 Ağu 2008 #4 Çok şık bir çalışma eline sağlık.
kırmızıoje ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Tem 2008 Mesajlar 229 Tepkime puanı 3 1 Ağu 2008 #5 waaay güzelmiş ellerine sağlık. paylaşım için tşkler
Selimsel 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 965 Tepkime puanı 22 1 Ağu 2008 #6 Helvetica Arial'e karşı.. Font Wars
mine48 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 19 Tem 2008 Mesajlar 255 Tepkime puanı 5 1 Ağu 2008 #7 çok güzel olmuş çalışmalarınız tebrikler yeni çalışmalar olursa onlarıda görmek isterim
freedesing 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 24 Mar 2008 Mesajlar 773 Tepkime puanı 10 Yaş 36 1 Ağu 2008 #8 farklı bi tarzınız var söylemiştim cok güzel eline sağlık gercekten cok beğendim farklıyla fark atan tasarımlar tebrikler...
farklı bi tarzınız var söylemiştim cok güzel eline sağlık gercekten cok beğendim farklıyla fark atan tasarımlar tebrikler...
...grafixo... 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Şub 2008 Mesajlar 725 Tepkime puanı 9 1 Ağu 2008 #9 harika olmuş eline sağlık
sh3yth4n 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 55 Tepkime puanı 0 1 Ağu 2008 #10 sıcak tonları severim, güzel çalışmalar elinize sağlık. genelde sıcak renk tonlarındamı yapıyosunuz?
MONASTERY 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 109 1 Ağu 2008 #11 Ellerinize sağlık hoş ve kaliteli çalışmalar. Diğer çalışmalarınızıda görmek isteriz. İyi çalışmalar dilerim.
Ellerinize sağlık hoş ve kaliteli çalışmalar. Diğer çalışmalarınızıda görmek isteriz. İyi çalışmalar dilerim.
xavalon 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Haz 2008 Mesajlar 310 Tepkime puanı 29 1 Ağu 2008 #12 sh3yth4n' Alıntı: sıcak tonları severim, güzel çalışmalar elinize sağlık. genelde sıcak renk tonlarındamı yapıyosunuz? Genişletmek için tıkla ... Kullandığım belli renk kombinasyonları var. Genel olarak bu renk takımlarını kullanmaya özen gösteriyorum. Yeliz GÖKÇEN' Alıntı: çok güzel dizayn edilmiş. eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkur ederim zaman ayırdığın için. mine48' Alıntı: çok güzel olmuş çalışmalarınız tebrikler yeni çalışmalar olursa onlarıda görmek isterim Genişletmek için tıkla ... Çalışmadan bol ne var? :smile:Zaman buldukça eklemeye çalışırım. freedesing' Alıntı: farklı bi tarzınız var söylemiştim cok güzel eline sağlık gercekten cok beğendim farklıyla fark atan tasarımlar tebrikler... Genişletmek için tıkla ... ilginiz için teşekkur ederim. Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Ağu 2008
sh3yth4n' Alıntı: sıcak tonları severim, güzel çalışmalar elinize sağlık. genelde sıcak renk tonlarındamı yapıyosunuz? Genişletmek için tıkla ... Kullandığım belli renk kombinasyonları var. Genel olarak bu renk takımlarını kullanmaya özen gösteriyorum. Yeliz GÖKÇEN' Alıntı: çok güzel dizayn edilmiş. eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkur ederim zaman ayırdığın için. mine48' Alıntı: çok güzel olmuş çalışmalarınız tebrikler yeni çalışmalar olursa onlarıda görmek isterim Genişletmek için tıkla ... Çalışmadan bol ne var? :smile:Zaman buldukça eklemeye çalışırım. freedesing' Alıntı: farklı bi tarzınız var söylemiştim cok güzel eline sağlık gercekten cok beğendim farklıyla fark atan tasarımlar tebrikler... Genişletmek için tıkla ... ilginiz için teşekkur ederim.
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,593 Tepkime puanı 80 1 Ağu 2008 #13 daha şimdiden grafikerler net ailesi sizi hayranlıkla takip etmeye başladı tebrikler...
xavalon 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Haz 2008 Mesajlar 310 Tepkime puanı 29 1 Ağu 2008 #14 grafikerkartal' Alıntı: daha şimdiden grafikerler net ailesi sizi hayranlıkla takip etmeye başladı tebrikler... Genişletmek için tıkla ... Bende bu aileye katılmaktan zevk duyuyorum. Çok forum gezdik bugüne kadar. Burda herşey rahat ve huzurlu. Enazından şimdilik...:iloveyou:
grafikerkartal' Alıntı: daha şimdiden grafikerler net ailesi sizi hayranlıkla takip etmeye başladı tebrikler... Genişletmek için tıkla ... Bende bu aileye katılmaktan zevk duyuyorum. Çok forum gezdik bugüne kadar. Burda herşey rahat ve huzurlu. Enazından şimdilik...:iloveyou:
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,593 Tepkime puanı 80 1 Ağu 2008 #15 xavalon' Alıntı: Bende bu aileye katılmaktan zevk duyuyorum. Çok forum gezdik bugüne kadar. Burda herşey rahat ve huzurlu. Enazından şimdilik...:iloveyou: Genişletmek için tıkla ... Sizi temin ederimki böyle olmaya devam edecektir. Saygı, sevgi çarçevesinde :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
xavalon' Alıntı: Bende bu aileye katılmaktan zevk duyuyorum. Çok forum gezdik bugüne kadar. Burda herşey rahat ve huzurlu. Enazından şimdilik...:iloveyou: Genişletmek için tıkla ... Sizi temin ederimki böyle olmaya devam edecektir. Saygı, sevgi çarçevesinde :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 1 Ağu 2008 #16 Herzamanki gibi çok güzel bi çalışma. Tebrikler
jumba jookiba 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Haz 2008 Mesajlar 77 Tepkime puanı 1 1 Ağu 2008 #17 merhaba, :clapping::clapping::clapping: ellerinize sağlık.
unforgiven_aa 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Ağu 2008 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 19 Ağu 2008 #18 xavalon sen insan değilsin seni kandırmışlar çalışşmaların gerçekten çok iyi ve güzel. ellerine sağlık. hayal gücün eşsiz.
xavalon sen insan değilsin seni kandırmışlar çalışşmaların gerçekten çok iyi ve güzel. ellerine sağlık. hayal gücün eşsiz.
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 19 Ağu 2008 #19 unforgiven_aa' Alıntı: xavalon sen insan değilsin seni kandırmışlar çalışşmaların gerçekten çok iyi ve güzel. ellerine sağlık. hayal gücün eşsiz. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum :rofl:
unforgiven_aa' Alıntı: xavalon sen insan değilsin seni kandırmışlar çalışşmaların gerçekten çok iyi ve güzel. ellerine sağlık. hayal gücün eşsiz. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum :rofl: