Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her türlü web scripti bulunur

BlackProgrammer

🌱Yeni Üye🌱
Uygun fiyata her türlü ASP-PHP web projesi (script) (Sanal POS Entegreli E-Ticaret, Arkadaşlık, Emlak, Araba, İçerik Yönetim Sistemleri vs...) bulunur. Almak isteyen arkadaşlar PM yolu ile irtibata geçebilirler.

(PM'de ne tür bir proje aradığınızı belirtin)

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
demolarını koysaydında bi inceleseydik

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İstediğiniz tüm scriptler bulunur. Ne istediğinize göre değişir. Tüm hepsinin demosunu koymam çok zamanımı alır.
---------------------------------

Satışlar hala güncel.

Peki bu scriptleri siz mi yazdınız yoksa lisansı bulunan scriptler mi?

BlackProgrammer

🌱Yeni Üye🌱
Peki bu scriptleri siz mi yazdınız yoksa lisansı bulunan scriptler mi?

Scriptler bizim tarafımızdan tasarlanıp yazılmaktadır. Hiç biri yabancı çeviri ya da hazır şablon kullanılarak yapılmamıştır. Satışlarımız çoklu satış olduğu için özel proje yaptırmaktan daha uyguna gelmektedir.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın dombalak şunu demek istemiş.

Referans olan yaptığınız kurulu düzeni oturmuş kurumsal bir şirketin web adresini bana özel mesaj ile belirtirmisiniz demiş .

Sanırım yanlış anladınız.

napiim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pek inandırıcı gelmedi açıkçası isteğe göre script yazabilirsiniz ama elinizde nedensiz yere bir sürü script yazıp tutmazsınız değil mi?

BlackProgrammer

🌱Yeni Üye🌱
Pek inandırıcı gelmedi açıkçası isteğe göre script yazabilirsiniz ama elinizde nedensiz yere bir sürü script yazıp tutmazsınız değil mi?

Nedensiz yere yazıp elde tutulmadı. Scriptleri bazı projelerde kullandım. Bunlar içinde stilini değiştirdiklerim, şu an yayında olmadığı için elimde tuttuklarım ve çoklu satış yapmak üzere yazdıklarım bulunmaktadır. Anlaşıldı mı ?