Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hera Entertainment Logo Çalışmam

Selman AY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.scifiturkiye.com
Hera Entertainment bilim kurgu oyunları geliştirme stüdyomuz için yaptığım logo. Görüşlerinizi bekliyorum, fazla abartılı bir logo olmamasına özen gösterdim, sade bir çalışma.

HeraElogo.png

Benzer konular

Selman AY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.scifiturkiye.com

ironspider

🌱Yeni Üye🌱
Diğer harfler klasik olmayınca H harfi garip durmuş.. Doğru tespit ama güzel olmuş...

Selman AY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.scifiturkiye.com
Diğer harfler klasik olmayınca H harfi garip durmuş.. Doğru tespit ama güzel olmuş...

Hmm anladım, ama şimdi H harfi diğer harflere göre daha az değişken bir yapıya sahip. Mesela A harfi veya S harfi gibi pek çok şekilde yazılması mümkün değil, harfin çizgileri en fazla buna elveriyor, ama bu logoda bütünlüğü bozacak şekilde garip durmuyordur sanırım? :smile:

berkojan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzel hocam. arkadaşların tespitleride doğru ama dediğin h harfi estetik bir yapıya sahip olmadığı için böyle yazmak zorunda kalıyorsun. ama yinede gayet güzel olmus. ellerine emeğine sağlık.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başarılı bir çalışma olmuş. Evet konseptede uymuş emeğinize sağlık.. (bütüne baktığım zaman H harfi çokta rahatsız edecek şekilde belirgin görünmüyor.. )

uykalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ironspider'ın dediği gibi h harfinide 2 ye bölersen tamamdır bu iş. Ellerine sağlık çok hoş sade ve anlamlı.

qwerty1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sondaki A harfini mirror yapıp ters çevirdiğinizde H formatı uygularsanız daha bir bütünlük içinde olacağını düşünüyorum,

Selman AY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.scifiturkiye.com
Teşekkürler arkadaşlar, önerilerinizi değerlendiriyorum, kısa bir zaman sonra logonun geliştirilmiş sürümünü paylaşacağım :)