Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hera Entertainment bilim kurgu oyunları geliştirme stüdyomuz için yaptığım logo. Görüşlerinizi bekliyorum, fazla abartılı bir logo olmamasına özen gösterdim, sade bir çalışma.
Hmm anladım, ama şimdi H harfi diğer harflere göre daha az değişken bir yapıya sahip. Mesela A harfi veya S harfi gibi pek çok şekilde yazılması mümkün değil, harfin çizgileri en fazla buna elveriyor, ama bu logoda bütünlüğü bozacak şekilde garip durmuyordur sanırım? :smile:
Evet haklısınız diğer harfler biraz süslü kalıyor H harfinin yanında. H harfi için alternatifleri denedim fakat gerçekten en çok yakışanı bu klasik H harfi oldu. :angel:
Evet haklısınız diğer harfler biraz süslü kalıyor H harfinin yanında. H harfi için alternatifleri denedim fakat gerçekten en çok yakışanı bu klasik H harfi oldu. :angel:
gayet güzel hocam. arkadaşların tespitleride doğru ama dediğin h harfi estetik bir yapıya sahip olmadığı için böyle yazmak zorunda kalıyorsun. ama yinede gayet güzel olmus. ellerine emeğine sağlık.
Başarılı bir çalışma olmuş. Evet konseptede uymuş emeğinize sağlık.. (bütüne baktığım zaman H harfi çokta rahatsız edecek şekilde belirgin görünmüyor.. )