Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle elinize sağlık yan taraftaki taş desenler yerine açık bi renk tonu yada hafif geçişli bi gradyan kullanırsan daha hoş görünebilir. Ayrıca fotoğraflar bana çok koyu geldi. iyi çalışmalar.
öncelikle elinize sağlık yan taraftaki taş desenler yerine açık bi renk tonu yada hafif geçişli bi gradyan kullanırsan daha hoş görünebilir. Ayrıca fotoğraflar bana çok koyu geldi. iyi çalışmalar.
Sizin mesajınızın bi üstündeki mesajda açıklamış arkadaşımız zaten taş desen değil özel kesim olduğu anlaşılsın diye. O taş desenler dediğiniz tasarıma dahil değildir.
Tasarım çok güzel.Emeğinize sağlık.Fotoğrafların tonuna bende katılıyorum biraz oynama ile aydınlatılabilseydi daha güzel olacaktı. Bu tarz başarılı çalışmaları gördükçe moralim yükseliyor.Tebrikler.
Sizin mesajınızın bi üstündeki mesajda açıklamış arkadaşımız zaten taş desen değil özel kesim olduğu anlaşılsın diye. O taş desenler dediğiniz tasarıma dahil değildir.
dikkat ederseniz aynı anda yazmışız mesajları. Açıklamayı gördüğüm halde bu yorumu yapmam zaten saçma olurdu. Ama büyük alakanız için yine de teşekkürler.