Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fontu tamamen değiştir bence, Birde çok fazla figüre desene gerek yok. Ufak bir melodi bile güzelleştirir çalışmayı. Renk tonlarınıda iyi ayarlaman lazım. Bence sıcak hareketli tonlar seç , turuncu tonlaro mesela.
Demekki bir yerlerde yanlış yapıyorsun. Bence tecrübe edin bunları düşünme. İleride bu işi yapmak istiyorsan daha iyi olmamak için bir sebep yok. :smile:
benim aldığım yorumları alsan kaçardın herhalde 0 bile aldım ben. öyle düşünme ama kendini geliştirebilmen için bunlarla karşılaşman gerek önerileri dikkate al ama şunu unutma herkes bir söz söyler ama müşteri son sözü söyler :angel:
benim aldığım yorumları alsan kaçardın herhalde 0 bile aldım ben. öyle düşünme ama kendini geliştirebilmen için bunlarla karşılaşman gerek önerileri dikkate al ama şunu unutma herkes bir söz söyler ama müşteri son sözü söyler :angel:
biz tasarım açısından değerlendiriyoruz onlarsa akıllarındakiyle karşılaştırıyorlar fark bu ama bu müşteri beğendi gerisini boşver demek değil bunu da belirtmeliyim. kendini geliştirmek için her öneriyi her eleştiriyi değerlendirmen gerek
biz tasarım açısından değerlendiriyoruz onlarsa akıllarındakiyle karşılaştırıyorlar fark bu ama bu müşteri beğendi gerisini boşver demek değil bunu da belirtmeliyim. kendini geliştirmek için her öneriyi her eleştiriyi değerlendirmen gerek