Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hergün 1 veya 2 saat çalışacak Grafiker arkadaşlar aranıyor. - Türkiye Geneli

mcanberk

🌱Yeni Üye🌱
Hergün 1 veya 2 saat çalışacak Grafiker arkadaşlar aranıyor.

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Vektörel Grafik Programlarına Hakim ve Yaratıcı..
Freehand, Ai ya da Corel'i İyi düzeyde bilmesi önemli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Selamlar,
Freelancer olarak, Günde 1 ya da 2 saatini düzenli şekilde ayırabilecek arkadaşlar aramaktayım. Belirlediğim Sektörlere yönelik, Belirlediğim Başlıkları anlatan, arkaplanlar tasarlayacak, Yaratıcılığını kullanarak profesyonel tasarımları belirleyeceğim ebatlarda hazırlayıp, günlük olarak teslim edecek..

Bir işyerinde çalışıyor olabilir. Günde 1/2 saati ile istediğim adette bana arkaplan çalışmalarını (Backgrounds) hazırlayabildiği sürece sorun yaşanmamaktadır.

Bu konuda ciddi tasarımcı arkadaşlardan dönmelerini bekliyorum.

E-posta: mcanberk@dr.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

mcanberk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, epostalarınızı aldım ve yanıtladım.

pucca0405

🌱Yeni Üye🌱
Bayanların bu ilandan uzak durmalarını söyleyeceğim, çünkü cv'mi ve iş örneklerimi attığımda msn adresimden veya gmail hesabımdan çevrim içi sohbet yapmak istediklerini söylediler. Kabul etmeyince işi öylesine 2 cümleyle anlatıp benimle çalışamayacaklarımı söylediler. Forumdaki herkes bayanlarla çalışılmak istenildiğinden şikayetçi fakat bizimde karşılaştığımız durumlardan sadece 1 tanesine örnek bu!!

mcanberk

🌱Yeni Üye🌱
Pucca, arkadaşın dikkatine..

Ticari anlamda bir çok grafiker arkadaş ile çalışmaktayım. Şuan 5 adet grafik erkek arkadaşı ile 2 adet bayan arkadaşla çalışmaktayım.

Günde 1 veya 2 saatini ayırarak çalışacağı normal iş hayatının dışında vakit ayırıp para kazanacakları bir serbest iş sunuyorum.

Pucca arkadaş, işin özüne inmeden, bilip bilmeden.. işin detayını istediğim özellikle anlayamayacağı bir mail istediği için, Sadece istediğim tarzdaki tasarımları gösterdim. Kendisi de bana, sanki bir şirketin bünyesinde SSKlı bir personelmiş gibi, ağzını açtı ve bin'li sayıların üstünde fiyat verdi. Verdiği fiyatı geçtim, yalnız işe o kadar uzakken, işi öğrenmek için nasıl bir detaytan bahsettiğini dahi bilmiyor. ve bu yüzden şuan çalıştığım diğer arkadaşlarım gibi bana hizmet veremeyeceğini anladığım için reddettim.

Şimdi de burada hakkımda öyle bir suçlama yapıyor ki, aklım almıyor.

Ticari ilişkiler hakkında hiç birşey bilmeyen pucca, üstelik, iş veren ve iş alan kişi olarak, herşeyi bir emaili okuyarak anlayamacağın püf noktalardan bahsetmekteyim. Benim kaybedecek zamanım yok. Saatlerce reply reply, tarzında soru cevap oyunları oynayacak zamanımda yok. İşi anlatırım, fiyat verirsin kabul ederim ya da etmem.

Yaptığın davranışı kınıyorum. lütfen bir daha forum başlığını lekeleyecek yorumlar yapmayın.
Saygılarımla, İyi çalışmalar.

pucca0405

🌱Yeni Üye🌱
Tabi eminim öyledir. Şu yazdıklarınıza inanın cevap bile vermeyeceğim yaptıklarınız rezillik. Zaten biraz kafayı çalıştırsanız istedikleriniz nette bulunuyor ;) Konu açılma nedenleri farklı... Asıl size kolay gelsin...

mcanberk

🌱Yeni Üye🌱
Biz sizin çalıştırdığınız kafayı 5 yıl önce çalıştırıyorduk, ama özgün olmayan üstelik lisans sıkıntısı olan nedenlerden dolayı, tutup kendimize ait tasarımlar yaptırıyoruz.

Siz netten lisanslı şeyleri, ücretsiz olarak indirip başkalarının hakkına giriyorsanız, bilemiyorum. lütfen bir daha yazmayın battıkça batıyorsunuz.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
pucca0405 Arkadaşım msn den bile taciz edildiğini düşünüyorsan ya da öyle bir saplantın varsa fiilen bir firmada çalışmayı bile düşünme derim böyle saçma sapan bir düşünce olamaz diyelim ki öyle bir olay oldu silersin gider bunda abartcak ne var anlamadım

işverenin ilanına gelince profesyonel arkaplan tasarımları arıyorsunuz yani arkapalan icin de yaratıcılık ve profesyonellik arandığını ilk kez duyuyorum bir tasarımda tabiki profesyonellik ve yaratıcılık aranır ve doğaldır ancak konusu edilen tasarım arkaplan olunca tuhaf karşılamamak imkansız profesyonellik ve yaratıcılık tasarımın bütününde ortaya konur ve bunda konu cok büyük etkendir ne diyim diyecek birsey bulamıyorum

mcanberk

🌱Yeni Üye🌱
Bu iş ilanı için, kendime çalışma arkadaşıyla anlaştım. teşekkürler.

banu29

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

ben ilanınızla ilgileniyorum. sizin için de uygun olursa işle ilgili ayrıntılı görüşmek isterim. banu_acr@hotmail.com

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
adam biriyle anlaştım diyor siz hala mesaj gönderiyorsunuz dilenciyi geçtiniz

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
pucca0405 arkadaş haklı burada iş arayanların imkansızlıklarından yararlanmak isteyen o kadar insan varki adını siz koyun

erturkmen

🌱Yeni Üye🌱
Allah bütün müslüman ve mü'minlere yardım etsin.

selinaa_a

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya adam işi vermiş okumadan mı yazıyorsunuz anlamıyorum. komiksiniz gerçekten :)

kmsonmez

🌱Yeni Üye🌱
Hak yeme konusunda gercekcimisiniz? 1 tl ye tasarım hangi ülkede yaptırılır? Kambocyada mı yoksa afganistan da mı? Ltf ilan verdiginiz yerlerdeki meslek icra edenlere daha saygılı olun...isterseniz tabii ki...