Mehmet Kaya
🌱Yeni Üye🌱
Evet yeni üye oldum ve bütün üye arkadaslara başarılar dilerim yarışma başlamıştır:cool1:
-- Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum...
Mersin'de serigrafi baskı işiyle uğraşmaktayım. Sitenizin (sitemizin) en yeni ve genç üyesi olarak (39 yaşındayım ama 19'unda gösteriyorum) )))))) aranızda yerimi almaya çalışayım.
Kendime ait olan işyerimizde
1-Patron olarak ben (nasıl patronsam çalışmaktan anam ağlıyor) )
2-Ustabaşı olarak eşim (mecburen ustabaşı)
3-Çırak olarakta kızım ve oğlum (yine mecburen en azından zam istemiyorlar) )))))))
Çalışıyoruz.
Dünyanın en bilinmeyen yazarı olarak aranızdayım.
Sağlığın en büyük servet olduğunu unutmamanızı ve kendinizle barışık olarak güzel günler geçirmeniz dileği ile...
Mehmet Kaya
...........................................................................................................................................
Not: Biraz sakar olduğumdan saçlarımı bir türlü uzatamıyorum her traş olduğumda permatik elimden kayıp saçlarımı da kesiyor ))))))
-- Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum...
Mersin'de serigrafi baskı işiyle uğraşmaktayım. Sitenizin (sitemizin) en yeni ve genç üyesi olarak (39 yaşındayım ama 19'unda gösteriyorum) )))))) aranızda yerimi almaya çalışayım.
Kendime ait olan işyerimizde
1-Patron olarak ben (nasıl patronsam çalışmaktan anam ağlıyor) )
2-Ustabaşı olarak eşim (mecburen ustabaşı)
3-Çırak olarakta kızım ve oğlum (yine mecburen en azından zam istemiyorlar) )))))))
Çalışıyoruz.
Dünyanın en bilinmeyen yazarı olarak aranızdayım.
Sağlığın en büyük servet olduğunu unutmamanızı ve kendinizle barışık olarak güzel günler geçirmeniz dileği ile...
Mehmet Kaya
...........................................................................................................................................
Not: Biraz sakar olduğumdan saçlarımı bir türlü uzatamıyorum her traş olduğumda permatik elimden kayıp saçlarımı da kesiyor ))))))
Moderatör tarafında düzenlendi: