grafikraysegul
🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhaba.Adım ayşegül.Lise 1.sınıf anadolu meslek lisesi grafik ve fotoğraf alanı öğrencisiyim.Anadoluya yetecek kadar puanım vardı ama saolsun dersane kesin ilk 3 yazdığımıza girersin diyince daha düşükleri yazmadık.Arkadaşlarlada dalgasına alta 1 tane meslek attık hepimiz.Puanlar yükselince beni meslek lisesine açık ara farkla 1.likle yerleştirdi.Grafikerlik çok emek isteyen bir meslek.Katsayı kalktığı için girdim bu okula.Asıl istediğim reklamcılık-sinema tv idi.Aslında hala tereddütlerim var.Çizimle aram fazla iyi değil.İnternette gezerken bu siteye rastladım.Gerçekten sıcak bir ortam varmış burada.Grafikerlik istiyorum aslında ama çizimden dolayı korkuyorum.Yetenek sınavında vazo tencere ve şarap sişeleriyle kutu koydular.Yapabildiğim tek şeyde şişe ve vazoydu kutuyuda kim çizemezki cetvel olunca.Tencereyi becerememiştim ve birazda torpilim vardı girdim.Sınıfıma da alıştım.Arkadaşlarım ve grafikteki öğretmenlerim zorlanan var katsayı kalktığı için bu sene yığılma oldu mülakat-yetenek ve sağlık testine ondan girdiniz.Sizden önce yetenek sınavı yoktu ve yeteneği olmadığı halde girip çizim kursuyla kendini yetiştiren çok kişi var diyorlar.Sanırım biraz motivasyona desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum.Çizim derslerim seneye başlıyor bu yıl mesleki dersim yok.Ayrıca 4 yıldırda amatör olarak photoshop-photofiltre vs ile uğraşıyordum.Ne dersiniz sizce başarabilecekmiyim?Bu arada çizim kitabı önerebilecek arkadaş varmı?Kursa seneye gideceğimde şimdiden kendimi geliştirmek istiyorum