Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

herkese selam

angelgirl

🌱Yeni Üye🌱
ben lise 3 anadolu kız meslek grafik ve fotoğraf bölümü öğrencisiyim.geçen ay İstanbul bakırköyde grafik kursuna gittim.çünkü okulumuzda yeterli bilgi vermiyorlar.neyse işte bende corel ve indesign programı yok.netten indirmeye çalıştım olmadı.bana yardımcı olursanız sevinirim.bu arada adım duygu 16 yaşındayım.Tekirdağda yaşıyorum.şimdiden hoşbuldum (genç grafiker aday adayı) :D

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz angelgirl.

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoşgeldin... cd'sini elde etmen gerek programların... kırık cd ler var bulursun. netten indirdiklerinin bir çoğu bir aylık deneme çıkıyor. en iyisi elinde cd nin bulunması.
indesign çalışırsan corele el sürmezsin.. grafikerlerin çoğu corele tabelacı programı diyor:) ben dahil.... photoshop ve indesign sana yeter. hatta hepimize yeter de artar bile. ama illustratar'ı es geçme. tam bir çizim sanatı programı...
kolay gelsin

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
hoşgeldiniz lütfen forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz bu isteğinize bu forumdan yardım alamazsınız kurallarda bu açıkca yazılıdır, warez paylaşım yasak... Eğlenceli forum

angelgirl

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.zaten ben bu programı nerden(hangi dükkanlarda satılır) bulabilirim diye anlatmaya çalışmıştım yani bu forumda paylaşılmasının yasak olabileceğini düşünmüştüm

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
işinde usta bir pc dükkanina gittiginde sana yardimci olabilecekleri kanısındayım...şarköyde bir yer sna yardımcı olur dicem ama uzak tekirdagdan şarköy :D:D

DENIZ gozlum

🌱Yeni Üye🌱
hoşgeldin bende anadolu meslek lisesindeyim yani eski adıyla kız meslek....grafik tasarım bölümünde okuorum ve bu sene tanıştım bu bölümle çok mutluyum....iyiki varsın GrAfİk tAsArIM:)