sebnemnina
🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaslar ben aranıza şimdi katıldım . ismim Şebnem Nina dogma büyüma ingiltereliyim.türkceyi iyi konusmaya calısıyorum ama arada bir bozuluyor kusura bakmayın. hayatım hep ingiltere/jersey- istanbul arasında gecti.17 yasında tr ye babamla döndüm ama üni icin geri gittim.üniversiteyi yurtdısında okudum bir sene tasarım teknolojisi okudum sonra bırakıp takı tasarımıyla devam ettim.marmara üni işletmeden master yaptım.her ne kadar yarı türk vatandası olsamda artık türkiyede yasamaya karar verdim .tasarımın hertürlüsü ilgimi cekiyor.grafik tasarımı yeni yeni ögrenmeye calısıyorum .aslında takı tasarlamak benim icin büyük bir zevkti ama türkiye sartlarında maalesefki cokta cazip gelmedi biraz mecburiyetten babamın işleriyle ilgileniyorum vakit buldukcada tasarımla ilgili yeni seyler ögrenmeye calısıyorum.istanbul nişantasında oturuyorum evde dört kişiyiz bir ev arkadasım var.efe( siyam kedimiz),staff(cin aslanımız) kalabalık bir aileyiz
kısaca kendimi tanıtayım dedim ama biraz uzun oldu umarım paylasım dolu güzel zamanlar geciririz
kısaca kendimi tanıtayım dedim ama biraz uzun oldu umarım paylasım dolu güzel zamanlar geciririz