Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Herkese SeLam (:

♥муѕтєяу♥

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
www.vitaminsiz.net
Selam Arkadaslar AbileLerim Ablalarım...
Foruma 1 Haftadır takip Ediorum. GüseL Hos Bi Forum :) Ve Bugunde Uye Oldum :) Ben Ahmet 17 Yasındayım. İstanbul Kadıkoyde Oturuyorum. 3 Yıldır ForumLarda Sürtüyorum ve :) Amatör Çapta Web Tasarımla Ugrasıyorum. SMF Bir Forumum Var. Girmenizi Tavsiye Etmem Cok Skıcı :p 2 bck Yıldır PhotoshopLa Ugrasıyorum. İleriki Zamanlarda Calısmalarımı Koyucam. Görüşlerinizi Önerilerinizi Ve Rezilliklerimi Söylemenizi Bekliyorum :) Nese Ya Cok Konustum Yine :) Herkese İyi Paylaşımlar :) Kolay GeLe :D

:iloveyou:

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar ♥муѕтєяу♥.

Burası grafikerler.net. İnan buradaki herkes Türkçeyi çok düzgün kullanmaya çalışıyor ve grafikerler.net internet dilini hiç sevmiyor. Burada ağabeylerin ve ablaların sana düzgün konuşmaya gayret et demeden ben demek istedim...

Aramıza hoş geldin. Bir forumun varmış. Bu yüzden forumların kuralları olduğunu biliyorsun demektir. Grafikerler.net in kurallarını umarım okumuşsundur. Lütfen mesaj yazarken tüm cümleleri bold ve BÜYÜK harf ile yazılmaması gerektiğini sanırım kuralları okurken gözünden kaçırdın. İnanıyorum ki kurallarımıza uyduğun sürece forumumuzu sende kendi forumun kadar seveceksin.

Tekrardan hoş geldin.

Saygılarımla...

Gökhan TEKİN

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili gökhan çok güzel anlatmış başka söze gerek yok.
Seviyeli saygılı ve doğru telaffuz çizgisinden kaçmadığınız sürece çok zevkli olacağından eminim
ayrıca 17 yaşınızın vermiş olduğu olgunluğu artık göstererek cümleler kurmanızda fayda var