Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hesap kabı

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar biliyorum çok komik bi başlık olsu ama ismi bi türlü aklıma geledi. Hani şu restaurantlarad hesap istersinizde cüzdan gibi bişeyin içine koyup getirirler ya işte o.

Elinizde örnekleri varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşakkürler

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar biliyorum çok komik bi başlık olsu ama ismi bi türlü aklıma geledi. Hani şu restaurantlarad hesap istersinizde cüzdan gibi bişeyin içine koyup getirirler ya işte o.

Elinizde örnekleri varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşakkürler

154 defa foruma yazı yazan bir üye olarak sizi bu konuda tebrik ediyorum. ama açılan başlıklarda hiç görmedin mi çalışmasız fikir istemine veya çalışma istemine verilen tepkiyi. bu konuda sizi az biraz kınıyorum.

emek yoksa, saygı da yok dimi.

bence emek harcamak lazım.

emeğe saygı / başarılar...

Turabi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum elimde bahsettiğin konuyla ilgili hiç örnek yok malesef. Ama en azından bahsettiğin şeyin adının anladığım kadarıyla Adisyon Fişi olduğunu söyleyebilirim. Kolay gele...

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadşımın sormak istediği, lüks restoraunt ve cafe türü mağzalarda, hesap istenildiğinde masa adisyonun içinde geldiği, ciltli kitap kapağı şeklinde olan bi ürün. tam olarak dını bilmiyorum ama istemiş olduğu çalışma örneği bu. sanırım. ama öncelik le kendinin biri iki örnek sunması lazım.

emeğe saygı / başarılar...