Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 ve 2 hariç diğerleri çok hoş duruyor hocam tahminimce 1. zaten eski bir party. 4. afişi biliyorum xD Onu görmüştüm nette güzel olmuş kim yaptı acaba demiştim sen yapmışşın meğerse bende bu tür konser afiştir albüm kapaklarıdır uğraşıyorum.. güzel hocam başarılarının devamını dilerim..
doğru biraz karısık ama sonuçta hıphop gençlere yönelik ve farklı bir tarz olduğu için ilk görüşte anlasılır olmasına gerek yok. tasarım nası yapılırın yanında hıphop nedir oda önemli yorumun için çok teşekürler:angel:
doğru biraz karısık ama sonuçta hıphop gençlere yönelik ve farklı bir tarz olduğu için ilk görüşte anlasılır olmasına gerek yok. tasarım nası yapılırın yanında hıphop nedir oda önemli yorumun için çok teşekürler:angel:
doğru biraz karısık ama sonuçta hıphop gençlere yönelik ve farklı bir tarz olduğu için ilk görüşte anlasılır olmasına gerek yok. tasarım nası yapılırın yanında hıphop nedir oda önemli
Hiphop nedir? tabi ki bilmek gerek ama tasarımda görsel algılamayı göz önünde bulundurmak da gereklidir. Bu afişlere baktığım zaman koca bir renk pınarı, karmaşa görüyorum, ne afişi olduklarını afişe bakarak anlamak mümkün değil. Ayrıca işler amatör bir tasarımcı tarafaından yapılmış gibi duruyor. Uygun çalışmalar olmadıkları kanaatindeyim. Saygılar,
çalışmalar göz yorucu ben şahsen hala adresi okuma güçlüğü çekiyorum ben bu afişin önüncen araba yada her hangi bir taşıt aracı ile geçmiş olsam bu afişi hayatta okuyamam amaca uygu n değil