arkadaşım çalışman güzel.aslında ben hiç eleştirilmeyi sevmem ama sen bunu buraya koyduğuna göre iyi yada kötü eleştiriye açıksın.sana tavsiytem bu hiphop organizasyonuyla ilgili bir afiş olduğu için daha hareketli bol renkler ve insan motiflerine yer vermen uygun olurdu.çünkü çalışman sanki bir yerin inşaat alanı olduğu izlenimi vermiş.ama bu çalışma daha farklı şeylerde kullanılması daha iyi olurdu.hip hap deyince gözüne gelen renkleri düşün birde çalışmana bak başarılar
Hiphop parti başlığı olmasa izmirde bir yerel radyonun program tanıtımı diyebilirdim. Kısaca afiş kendini anlatmıyor. Vinç yerine bir dj kabini sanki daha iyi olurdu. Benim yıllar evvel bir ustam vardı o zamanlar bu işler elle çiziliyor elma resmi çizer sonrada çocuklar bakın bu armut olmuşmu derdi... hep beraber yahu bu elma dediğimizde amacına ulaşmış olmanın mutluluğu içinde pis pis gülerdi. Tavsiyem yaptığın işleri çevrendekilere sorman bu neye benziyor diye... Sevgilerimle
arkadaşım kullandığın fontlar en başta hip hop la birbirine çok zıt duruyor. çalışmanı ilk gördüğümde bi rock afiş çalışmasını anımsattı bana. bence baştan çalış bu afişi ve daha canlı renkler kullanmaya çalış. sonuç = olmamış...! iyi çalışmalar