Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hıyarlı baba smileyi

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Merhaba arkadaşlar. Pc başında pineklerken canım sıkılıdı ve ileti ifadesi yapmak geldi aklıma bende 2 dakkada hıyarlı babayı çiziyim dedim sizinlede paylaşmak istedim isterseniz msn inizde kullanabilirsiniz
hyr.png

Benzer konular

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
çok sağolun ya bıyığı unutmuşum hemen düzeltip yüklüyorum:D tamam dır düzelttim
hyr2.png

smmugler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hıyarı tutsa ve birazı yenmiş olsa? :D

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim başlık hoşuma gitmedi. Forumda özellikle dil kuralları konusunda hassas olunması yönünde yaygın bir görüş olduğunu, hatta kurallarda da belirtildiğini biliyorum ama smileyi kelimesi yerine gülümsemesi, tebessümü veya başka bir Türkçe karşılığı kullanılması gerekmiyor mu? Sadece bunu söylemek istedim. Çalışmanız güzel olmuş tebrik ederim.

İyi çalışmalar...

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Benim başlık hoşuma gitmedi. Forumda özellikle dil kuralları konusunda hassas olunması yönünde yaygın bir görüş olduğunu, hatta kurallarda da belirtildiğini biliyorum ama smileyi kelimesi yerine gülümsemesi, tebessümü veya başka bir Türkçe karşılığı kullanılması gerekmiyor mu? Sadece bunu söylemek istedim. Çalışmanız güzel olmuş tebrik ederim.

İyi çalışmalar...

Görüşlerinizde haklı olabilirsiniz. Ama "Smiley" kelimsesinin türkçede tam karşılığı yoktur ve bu tarzda ki değişimler birden olmazlar öncelikle toplumun değişmesi gereklidir mesela sokakta bir yer görürsünüz ismi yabancıdır ve bunu yapan sizin güvendiğiniz bir kişi olabilir, bu tür yapılanmalar yeni neslin aklını çeldikçe böyle olaylarda baş gösteriyor. Yanlış anlamayın sözüm bu olay için değil sadece genel olarak söyledim. Beğendiğiniz için teşekkür derim ayrıca.:)