Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hız Afişim

nazgo42

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilk afiş çalışmam ve trafikteki hız ile alakalı birşey yaptım yorumlarınızı bekliyorum lütfen....

Uploaded with ImageShack.us

mehmetfatihsari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılar çok sade olmuş ve resimler de gerçek vurgu yok galiba araba merzar ilk defa görüyorum

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim kendimce fikrim mezar kullanılmamalı..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İbrahim oğlu mustafa Aktosun Hız yaptığı için mi vefat etmiştir? Kullandığınız görseller elbetteki bilgilendirme ve bilinçlendirmek için fakat olaki sizin gibi bir meslektaşımız çıkıp sizin yaşayan tanıdıklarınızı veya vefat etmişleri bir şekilde çalışmalarında kullansa neler düşünürdünüz? İnce ayrıntı ama işimiz inceliklerle dolu...

Çalışmada görsellerdeki çözünürlüklerde problemler var. Bunlardan doğan renk uyumsuzlukları ve en önemliside yazının sonunda sen afişte herkesi bilgilendirirken yaptığın nnnnn... var :) Uyarırım ama yaparım mı bu şimdi?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İbrahim oğlu mustafa Aktosun Hız yaptığı için mi vefat etmiştir? Kullandığınız görseller elbetteki bilgilendirme ve bilinçlendirmek için fakat olaki sizin gibi bir meslektaşımız çıkıp sizin yaşayan tanıdıklarınızı veya vefat etmişleri bir şekilde çalışmalarında kullansa neler düşünürdünüz? İnce ayrıntı ama işimiz inceliklerle dolu...

Çalışmada görsellerdeki çözünürlüklerde problemler var. Bunlardan doğan renk uyumsuzlukları ve en önemliside yazının sonunda sen afişte herkesi bilgilendirirken yaptığın nnnnn... var :) Uyarırım ama yaparım mı bu şimdi?

nazgo42

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için tşk ederim öncelikle internetten bula bildiğim metaryeller bunlar ve o araba mezarı gerçek bir kaza sonucunda varlıklı bir ailenin cocuğu olan ve çocuk araba hastasıymış benim vurugulamak istedeğim genelde genç arkadaşlarımızın hızlı giden arabaları hasretle bakmaları ondan dolayı mezarlı araba kullandım ama asıl vurgulamak istediğim benim hızla giderek daha önce varacağımızı sanamak yani sence yazı fontları nasıl olmalı ve renk uyu demişsin bu bu renk uyu nasıl çözebilirim

nazgo42

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için tşk ederim öncelikle internetten bula bildiğim metaryeller bunlar ve o araba mezarı gerçek bir kaza sonucunda varlıklı bir ailenin cocuğu olan ve çocuk araba hastasıymış benim vurugulamak istedeğim genelde genç arkadaşlarımızın hızlı giden arabaları hasretle bakmaları ondan dolayı mezarlı araba kullandım ama asıl vurgulamak istediğim benim hızla giderek daha önce varacağımızı sanamak yani sence yazı fontları nasıl olmalı ve renk uyu demişsin bu bu renk uyu nasıl çözebilirim

gitarist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sevgilinize.com
dostum yeni baslamıssın basarıların devamını dilerim oncelikle biz bu ise basladıgımızda biz de bu sekilde idik oncelikle canını sıkma hicbirsey için mesela bu calısma üzerinde degisiklik yap biraz resimlerin etrafına biraz golge ver koyu zemin üzerinde kırmızı renk cok sırıtmıs kırmızı yerine beyaz kulllanabilirsin yada kırmızı üzerine beyaz kontur atabilirsin bu sekilde düzenleme yapıp paylas birde istersen takıldıgın noktalarda msj atarsan elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırz...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Alttaki iki fotoğrafı kaldır onun yerine üstte kullandığın göstereyi ana resim yap , afişin en altında yukarı doğru transparan geçiş ver ve yazılaraı ortaya yaz.Şimdilik elindeki materyaller ile bu deişiklikleri yaparsan bence daha sade ve etkileyici olur.

nazgo42

🌱Yeni Üye🌱
tsk ederim kardeşim bunuda yapacam yardımlarınız için çok tşk ederim