Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşım; sizin de forum kurallarımıza uygun başlık açmanız bizim için çok önemli. Bu seferlik başlığınızı değiştiriyorum. Lütfen forum kurallarımızı tekrar okuyunuz.
aslında biraz makyajlanarak güzel bir hale getirilebilir mesela renklerde ve fontlarda alternatifler üretebilirsin ayrıca çizimler çok keskin yumuşatmak lazım...
perspektifte biraz problem var gibi bakınca gözü çok yoruyor.sanırım açılan sayfalar yapmaya çalışmışsın uçlarını biraz eğik yaparsan hoş olabilir diye düşünüyorum.
Dünyanın en hızlı okuyan adamı bile bu yazıyı okumakta zorlanır.. daha oldun bi font seçmelsin ve konuya uygun olarak dairesel değil düz yazmayı tercih etmelisin.. Emeğine sağlık..
Dünyanın en hızlı okuyan adamı bile bu yazıyı okumakta zorlanır.. daha oldun bi font seçmelsin ve konuya uygun olarak dairesel değil düz yazmayı tercih etmelisin.. Emeğine sağlık..
daha iyi olabilir diye düşünüyorum. bende fontu değişmeni öneririm, ayrıca yapraklarla kapak arasında kopukluk var, sanırım renkler bunu daha da belirgin yapıyor, başarılar