Neler yeni

Hostinge servet ödemeyin. Bütün siteleriniz tek pakette!

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar daha önceleri de konularda yazmıştım. Maalesef Türk Hosting şirketlerine yıllarca yüksek rakamlar ödedim. Hatta vps hosting falan almıştım ama bir yabancı şirket bütün akışı değiştirdi.

Bütün sitelerimi tek pakette barındırıyorum (10 dan fazla sitem var). Aylık 6.35 euro ödüyorum ve en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. Hangi şirket? Cevap: https://www.servage.net

Paket ayrıntılarından bir kısmını aşağıya yazayım:

SINIRSIZ SİTE BARINDIRMA
750 GB Alan
7500 GB Trafik (Yanlış okumadınız. 7.5 TB)
Sınırsız E-mail hesabı
1 adet hediye domain
1000 Mysql veritabanı
ve siteye girip bakabileceğiniz onlarca özellik...

Her siteniz için ayrı ayrı hosting almanıza gerek kalmadı...

Bu arada Grafikerler.net için bir kupon kodu oluşturdum. Bu kuponla satın alırsanız önemli bir indirime sahip olacaksınız. Bir miktar da bana kazandırmış olacaksınız. Siz de üye olduktan sonra başkalarına referans olabilirsiniz.

Kupon kodu: grafikerler

Birden fazla sayıda sitesi olan arkadaşların kaçırmamasını isterim...

Benzer konular

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firmayi iyice araştırdınız mı ?
Bu fiyata bu kadar disc alanı biraz sıkıntılı görünüyor nedense bana firmayi kontrol edicem guvenirligi var ise burada tekrardan paylasicam..
Hocam zaten bu hosting isleri boyle yurt disindan aliyorlar burada satiyorlar yani normal bir durum zaten bu herkez yapiyor sende yapabilirsin boyle YS belgesi at buradan istedigin kadar yer satin ol o zaman sende kazan TR firmalari gibi :))
Ne diyeyim bana pek guvenli gelmedi ama bakalim arastircaz artik
Sitede bir iletişim numarası bile yok bu nasil bir firma ise artık :D

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firmayi iyice araştırdınız mı ?
Bu fiyata bu kadar disc alanı biraz sıkıntılı görünüyor nedense bana firmayi kontrol edicem guvenirligi var ise burada tekrardan paylasicam..
Hocam zaten bu hosting isleri boyle yurt disindan aliyorlar burada satiyorlar yani normal bir durum zaten bu herkez yapiyor sende yapabilirsin boyle YS belgesi at buradan istedigin kadar yer satin ol o zaman sende kazan TR firmalari gibi :))
Ne diyeyim bana pek guvenli gelmedi ama bakalim arastircaz artik
Sitede bir iletişim numarası bile yok bu nasil bir firma ise artık :D

yaklaşık 2 yıldır tüm sitelerim bahsettiğim hosting şirketinde. hiçbir sıkıntı olmadı.
biraz araştırırsan boşuna burada yerli firmalara para akıtmaktan vazgeçersin arkadaşım..

reklam kokan hareketler bunlar :)

hıııı evet reklam yapıyorum. geçen gün servage'yi ben kurdum aslında. yabancı şirketmiş gibi gelmiş burada tanıtıyorum. belki bir kişi satın alır da biz de yolumuzu buluruz diye düşünüyorum...

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaklaşık 2 yıldır tüm sitelerim bahsettiğim hosting şirketinde. hiçbir sıkıntı olmadı.
biraz araştırırsan boşuna burada yerli firmalara para akıtmaktan vazgeçersin arkadaşım..

Sıkıntı yaşamadığına gerçekten sevindim fakat biraz tuhaf kaçıyor nedense :)

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sıkıntı yaşamadığına gerçekten sevindim fakat biraz tuhaf kaçıyor nedense :)

valla neden tuhaf kaçıyor tam olarak anlayamadım. belki de 1 site için bile çok yüksek rakamlar ödemeye alıştığımız içindir.

bakın tekrar diyorum 1 pakette 10'dan fazla sitem sorunsuz şekilde yayında. hemen hepsi de php siteler. hiçbir sıkıntı yok çok şükür.

sınırsız site barındırma, 7.5tb trafik, 750gb alan v.s inanılmaz görünüyor biliyorum ama gerçek...:smile:

Jack-Sparrow

🌱Yeni Üye🌱
Performans konusunda sıkıntı yaşadınız mı hiç ? Müsait olduğunuz bir zamanda barındırdığınız sitelerden bir kaç örnek gönderebilir misiniz. Performansını gerçekten merak ettim :)

2 sene kadar önce Justhost'tan paket almıştım. Performans gerektiren sitelerde problem çıkmıştı fakat küçük şirket siteleri için bu hostingler fazlasıyla iş görücektir.