Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Html, Asp, Asp.net, Php, Kodlarını nasıl şifreleyebiliriz?

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Konu başlığında belirttiğim gibi Html, Asp, Asp.net, Php ile hazırlanmış kodları şifrelemek istiyorum hazırladığım yazılımı bir başkasının değiştirememesini istiyorum bu konu hakkında fikri olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını diliyorum.

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
https://www.sourcecop.com/download/sourcecop.exe

bu programla php dosyalarını şifreleyebilirsiniz

Programı açıp orda php yi seçin sonra C sürücünüzde bir klasör oluşturun içine config.php veya sitenizin ayar dosyasının adı neyse onu koyun sonra sourcecop programında Select Source Folder tuşuna basıp c sürücüsünde oluşturduğunuz klasörü seçin ve Encrypt tuşuna basın bukadar sonra oluşturduğunuz klasörün içindeki ayar dosyası ile birlikte scopbin klasörünü sitenizde uygun yere yükleyin bundan sonra sitenizin komple çekilsede veritabanına ulaşamazlar.

Alıntıdır.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
https://www.sourcecop.com/download/sourcecop.exe

bu programla php dosyalarını şifreleyebilirsiniz

Programı açıp orda php yi seçin sonra C sürücünüzde bir klasör oluşturun içine config.php veya sitenizin ayar dosyasının adı neyse onu koyun sonra sourcecop programında Select Source Folder tuşuna basıp c sürücüsünde oluşturduğunuz klasörü seçin ve Encrypt tuşuna basın bukadar sonra oluşturduğunuz klasörün içindeki ayar dosyası ile birlikte scopbin klasörünü sitenizde uygun yere yükleyin bundan sonra sitenizin komple çekilsede veritabanına ulaşamazlar.

Alıntıdır.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim fakat yazılım dilini şifreleyip kimsenin yazılımı hiçbirşekilde değişiklik yapmamasını istiyorum veri tabanı sorun değil mesela e-ticaret portalı hazırlayıp satmak istiyorum ama birbaşkası satın alıp bir başkasına üstünde değişiklik yapıp satmasını engellemek amaçım umarım bu konuda yardımcı olacak birileri çıkar şimdiden teşekkür ederim.

ILyciaI

🌱Yeni Üye🌱
kısmı engellemeler yapabilirsin ama kesin %100 için bi yolu yok microsoft bile kendi programlarinin güvenliğini sağlayamıyo ..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
kısmı engellemeler yapabilirsin ama kesin %100 için bi yolu yok microsoft bile kendi programlarinin güvenliğini sağlayamıyo ..

Biliyorum %100 engelleme yapamıyacağımı çünkü hırsız kafasına koyduysa elbet birgün kesin çalar ama her önüne gelen değiştirip değiştirip kullanmasını engellemek amaçım html çeviriciler var nette ama o çok basit biraz daha sağlam bir uygulama arıyorum.

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Html, Asp, Asp.net, Php...
Hakikaten tüm bu dillere hakim olup, e-ticaret portalı hazırlayıp ve bunları şifrelemek için bir yol veya program mı arıyorsunuz?
Hem de grafik ağırlıklı bir portalın yan bölümü olan web tasarım bölümünde.
Yazılımcıların ağırlıklı olduğu yabancı siteleri incelemeniz daha yararlı olabilir bu konuda :)
Bol şans...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Html, Asp, Asp.net, Php...
Hakikaten tüm bu dillere hakim olup, e-ticaret portalı hazırlayıp ve bunları şifrelemek için bir yol veya program mı arıyorsunuz?
Hem de grafik ağırlıklı bir portalın yan bölümü olan web tasarım bölümünde.
Yazılımcıların ağırlıklı olduğu yabancı siteleri incelemeniz daha yararlı olabilir bu konuda :)
Bol şans...

Yabancı siteleri incelememde tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim yalnız yabancı sitelerde araştırıyorum zaten bu konuyu ama yabancı sitelerde ne yazıkki çok karmaşık şifreleme yöntemleri var daha basit uygulanabilir bir yöntem arıyorum güvenli ve basit desem belki beni anlarlar yardımcı olacak arkadaşlar.