ferdelance
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben ve benim gibi yeni başlayan arkadaşlar, aynı zamanda bu işin profesyonelleri de olsa insanlık hali unutulan html kodlarını burada paylaşsak sizce nasıl olur?
istek-talep üzerine kurulu bir konu olsa başta bana yardımcı olursanız sevinirim
web sayfama bir arşiv hazırlıyorum konu başlıklarını maddelendirdim ve
<li><a href="#">konu1</a></li>
<li><a href="#">konu2</a></li>
<li><a href="#">konu3</a></li>
<li><a href="#">konu4</a></li>
gibi kodunu yazdım ve aynı sayfada bu maddelerin altında konuları başlık altında açıklamaya başladım. ve her başlığı da jpg formatında psd de hazırladım fakat sayfanın en üstünde yer alan bu başlıklara tıklayınca sayfa otomatik aşağıya inip konu başlığının bulunduğu yerde gösterilsin istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Herkese de Hayırlı bayramlar dilerim bu arada.
istek-talep üzerine kurulu bir konu olsa başta bana yardımcı olursanız sevinirim
web sayfama bir arşiv hazırlıyorum konu başlıklarını maddelendirdim ve
<li><a href="#">konu1</a></li>
<li><a href="#">konu2</a></li>
<li><a href="#">konu3</a></li>
<li><a href="#">konu4</a></li>
gibi kodunu yazdım ve aynı sayfada bu maddelerin altında konuları başlık altında açıklamaya başladım. ve her başlığı da jpg formatında psd de hazırladım fakat sayfanın en üstünde yer alan bu başlıklara tıklayınca sayfa otomatik aşağıya inip konu başlığının bulunduğu yerde gösterilsin istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Herkese de Hayırlı bayramlar dilerim bu arada.