Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Html Site Yapabilen Grafikerler Aranıyor - Türkiye Geneli

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Profesyonel Web sitesi yapan arkadaşlar arıyorum!

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Bir web sitesi hazırlatmak istiyorum. İlgili program ve yazılımları iyi bilen arkadaşlarla çalışmak isterim. Bu projeyle ilgilenen arkadaşlar lütfen başvurusunu yapsınlar. Saygılarımla.

E-posta: serkanulusoylu@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

adangerous

🌱Yeni Üye🌱
Istediğiniz gibi, bir kontrol panelli site yapabilir, iyi ve güvenilir freelance destek verebilirim.
Eğer arayışınız halen devam ediyorsa lütfen iletişime geçiniz.
a.dangerous@msn.com

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilanımız günceldir. Kontrol paneli olmayan bir web sitesi yaptırmak istiyorum. HTML+CSS+PHP+ASP+JAVA bilen arkadaşlarla çalışmak isterim. Hizalama konularına önem veren, estetik sahibi web tasarımcılar veya grafiker arkadaşlar mail adresine yazarak ulaşsınlar. En uygun fiyatı veren arkadaşa projeyi teslim edeceğim. Bir de ben yaparım diye bazı arkadaşlar bu projeye talip oldular fakat ne yazık ki başarılı olamadılar. İşini bilen arkadaşlar başvurursan memnun olurum.

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar! İlanımız halen günceldir. Web sitesi yapabilen tüm web tasarımcıları ve grafiker arkadaşlar mail adresine yazarak bize ulaşsınlar. Tasarım yazı ve tüm resimler tarafımızca bu işi yapacak arkadaşa hazır teslim edilecektir. HTML+CSS+PHP+JAVA bilgisi olan arkadaşların tarafımıza mail atarak ulaşmaları rica olunur.

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
İlanımız halen günceldir arkadaşlar.

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
İlanımız halen günceldir arkadaşlar.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilanınız hale güncelde olumlu ya da olumsuz cevap da vermiyorsunuz mail de attım msn de ekledim cevap yok

mysheen

🌱Yeni Üye🌱
İlanınız ile ilgileniyorum. Örnek çalışmalarıma sitemden bakabilirsiniz.

Flash / Html Web Site
Flash / gif / jpg Banner
Web Arayüz Tasarım
Google optimizasyon
Facebook, Twitter, yaygın e-ticaret sitelerine entegrasyon
Facebook Hayran Sayfası Tasarımı
E-dergi, e-katalog çalışmaları

Grafik Uygulamaları:
Kurumsal Kimlik, Logo, Kartvizit Tasarımı
Photoshop Uygulamaları
Katalog, El İlanı, Broşür Tasarımları,
Profesyonel Fotoğraf Çekimleri v eDüzenlemeleri
Dergi, Gazete Tasarımları

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Fatih Çaylak (gemius) ile anlaşma sağlanmıştır. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Arayışımız halen devam etmektedir. İlgilenen arkadaşlar lütfen başvurusunu yapsınlar.

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla kontrol panelli bir site yaptırmak istiyorsunuz: HTML istiyorsunuz.
kontrol panelsiz bir site yaptırmak istiyorsunuz: PHP+ASP istiyorsunuz.

aslında bunların tam tersi geçerlidir.
sonra asp bilen asp ile, php bilen php ile haızrlar sitenizi. ikisi birden ne işe yarayacak?
ayrıca java istemişsiniz. ne yapacaksınız java ile?

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Son aldığımız bir karar üzere sitemizi kontrol panelli yapmaktan vazgeçtik. Aradığımız arkadaşın ilgili program ve yazılımlara hakim olmasını istiyoruz. Başvuruda bulunan arkadaşlara teknik detay anlatılacaktır.

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ilanımız günceldir ve aciliyeti fazladır. Lütfen bu projeyle ilgilenen arkadaşlar başvurusunu yapsınlar.

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
İlanımız günceldir. HTML site yapabilen arkadaşlar arıyorum.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
size yardımcı olmasına olalım da sizin ne istediğinizi pek kimse anlamış değil gibi görünüyor gönderilen mesajlara bakılırsa bu kadar kişi içinden birini nasıl bulamadınız anlamış değilim arkadaşın biri size yardımcı olmak icin bir dünya program adı vermiş hala arayışınız devam etmekte galiba siz şunu istiyorsunuz benim tam istediğim olsun fiyatı da düşük olsun işi ucuza getireyim bu nasıl olcaksa kaldıki arkadaşların size cok yüksek fiyatlar verdiğini de sanmıyorum e o zaman sorun nerde?

fikirci

🌱Yeni Üye🌱
Sayın Bright. Öncelikle çok program bilmek önemli değil. Eğer o bilgiyi tasarımla destekleyemezseniz o bilginizin de bir anlamı olmaz. Evet başvuru çok oldu haklısınız fakat başvuran arkadaşlarımızın %90'ı ana sayfa çalışmasını istediğimiz boyutta yapamadı. Bir yazı alanıyla bir resim alanını aynı hizaya getirtmek için yaklaşık bir arkadaşlar 10 gün uğraştım fakat sonuç yine olumsuz oldu. Başka bir arkadaşa tam 10 kez uyarmama rağmen "Bakın şuraya şu resmi koyacaksınız" dememe rağmen gidip kafasına göre başka bir resim koymuş. Şimdi kalkıp ben bu adama neden bir sürü para vereyim? Sonuç itibariyle HTML düz bir site yaptıracağım. Tasarımı hazır, yazıları hazır, nereye ne resim gelecek hepsi hazır. Bazı arkadaşlar uyanıklı yapıp bir çalışmayla bir aylık maaşın karşılığını kazanmak istiyorlar. Bazıları da kallıyor iş başında %50 kapora istiyorlar. Böyle bir komedi olurmu ? Nerde görülmüş %50 kapora. Dünyanın en iyi tasarımcısı olduğu bilsem değil %50 sini tamamını veririm. Başka bir arkadaş da bir ana sayfa çalışmask yapmış göndermiş. Sonuç itibariyle beğenmedim. Çünkü kötü bir işti. Yaptığı üstte bir resim koymak alta bir yazı koymak. Tasarımcılık bu kadar basit değil arkadaşlar. Yani bir yazı alanı ile bir resim alanı koyaerak tasarımcı olunmuyor.