Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Humanoid çalışması

zazuza94

🌱Yeni Üye🌱
9445.jpg

photoshop cs5 programıyla yaklaşık 5 saatte bitti. tablet kullanmadım tabletim yok henüz mouse ile çizdim. referans vesaire kullanmadım tamamen kendi karakter tasarımım. acemiyim daha bu konuda geliştirmeye çalışıyorum.

çalışmamın tr3d sitesindeki linki https://www.tr3d.com/galeri/proje/972/#mesaj

foruma ilk konum ilk mesajım (=

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bende acemiyim ama yorum yapayım yinede :rofl:.İlk çalışmanızmı ilk çalışmanızsa güzel olmuş.Ama yinede eksikleri var.Örneğin ağzının oralar hiç olmamış.Bide renkler çok etrafa dağılmış.Daha temiz çalışsanız daha iyi olur.Daha güzel görünür.Emeğinize sağlık.

zazuza94

🌱Yeni Üye🌱
Bende acemiyim ama yorum yapayım yinede :rofl:.İlk çalışmanızmı ilk çalışmanızsa güzel olmuş.Ama yinede eksikleri var.Örneğin ağzının oralar hiç olmamış.Bide renkler çok etrafa dağılmış.Daha temiz çalışsanız daha iyi olur.Daha güzel görünür.Emeğinize sağlık.

yorum için teşekkürler kirli çalıştığımı farkındayım çünki bir tablet vesaire kullanmıyorum. mouse ilede bir çizgi çizmeye kalkınca düz gitmiyor etrafa saçılıyor çoğu zaman zorlayıcı oluyor. en yakın zamanda tablet edinmek lazım :D ilk çalışmam sayılmaz fakat önceden yaptığım şeyler gerçekten birşeye benzemiyor :D

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum için teşekkürler kirli çalıştığımı farkındayım çünki bir tablet vesaire kullanmıyorum. mouse ilede bir çizgi çizmeye kalkınca düz gitmiyor etrafa saçılıyor çoğu zaman zorlayıcı oluyor. en yakın zamanda tablet edinmek lazım :D ilk çalışmam sayılmaz fakat önceden yaptığım şeyler gerçekten birşeye benzemiyor :D

https://www.grafikerler.net/ceza-illustrasyon-t120906.html bak buda benim çalışmam.Bende fareyle boyadım.Benimde tabletim yok ama tablet şart bencede :D .Ama mouselada iyi çalışmalar çıkarabilirsiniz.Çalışmalarınız üstünde uzunn süre durun bence.1 saat 2 saat gibi kısa sürede bitirmezseniz daha güzel olur bence.

Çok uzun oldu ama artık okursunuz inşallah :D :D