Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Huysuz İnek

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
https://img7.imageshack.us/i/afisx.jpg/Bir okul projesinde 6 afişten ilki olan Anlatım Biçimlerine hazırladığım afiştir. Yalnız baştan söyleyeyim bir inek grafiğini baz aldım ve farklı hareketlerle yeniden çizdim. Onun dışında çalışmanın geri kalanı bana aittir.
afisx.jpg

Benzer konular

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Arkadaşlar bu afiş çalışması müşteri tarafından beğenildi. Bunun gibi toplam 12 afiş hazırlayacağım. Her birinin konu başlıkları farklı olacak. Afiş başına nasıl bir ücret talep etmeliyim sizce ?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arz talep meselesidir. ortada bir emtia yok daha kutsal " emek " var ! bana sorarsanız bu işin komplesini paket olarak düşünün vede ona göre bir rakam belirleyin, tabiiki sizin kendi kriterlerinize göre....

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben olsam 1000 TL den aşağıya yapmazdım :D
Ama bu iştoplu olacağı için; afiş başına 60-80 tl arası olabilir sanırım, hoş yine aynı kapıya çıkar :D
Ellerine sağlık :wink:

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla murat abi olayı gayet güzel özetlemiş
müşteri ve senin belirleyeceğin bir şey, ama bana sorarsan fazlada alttan alma derim :) :p

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Afiiş başına 50 TL'ye anlaştık. Toplam 11 afiş var ve 20 afişe çıkma ihtimali yüksek. İşe devam :) Tüm yorumlara teşekkürler.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hem afiş çok başarılı olmuş,hem de her satırı tek tek okudum..imla kurallarında ve noktalama işaretlerinde hiçbir eksik yok :) tebrik ederim :):)

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net